Сидеров удари дъното: България е мост между Турция и ЕС, Борисов е дипломат от класа… ВИДЕО:

Човекът, който обикаляше като гамен софийските улици и истерично скандираше „Бойко – к…о“, се появи в на БНТ и лицемерието му продължи. Този път обясни колко велик е Борисов и ГЕРБ. Нямаше и следа от някогашния яростен туркофоб.

В студиото се появи един укротен, сякаш подменен Сидеров, за когото Варна е мост между Турция и ЕС. Бойко Борисов пък е най-великият дипломат за всички времена и името му обезателно ще остане със златни букви в европейската история. „Не е лошо Борисов да постави въпроса за тракийските имоти на Ердоган“, промълви смирено атакистът и повърхностно отбеляза, че България въобще не е корумпирана, тук всичко било по мед и масло.

А само преди три години същият крещеше като избягал от някой психодиспансер пред МС, където си пиеха кафето султан Ердоган и Бойко ефенди. Наистина, не е лошо политиците да бъдат подлагани на психиатричен преглед, за да бъдем сигурни, че не им хлопа дъската. Защото нормален политик не може да сменя табелата си през четири години и убедено да проповядва това, срещу което страстно се е борил…

Виж ВИДЕО:

Източник: 

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*