„Дойче Веле“ Разкри: САЩ натискат Борисов да Уволни Делян Пеевски като Медиен Слуга на ГЕРБ!

Делян Пеевски, който вече е тотално компрометирана особа и дори стана за присмех на децата, ще бъде изритан от самия Борисов, пише в свой коментар „Дойче веле“.

Вестника коментира, че и най-голямата мафиотска организация не би позволила да има за основен играч човек, който непрекъснато е в светлината на прожекторите и то в най-лошата им светлина. Според етичния кодекс на гангстерите, каквото и да направят те, не го правят публично, а го обвиват в тайнственост и замитат следите. Пеевски обаче не се плаши от публичността – дори я обича. И това често му изиграва лоша шега, която пък автоматично се прехвърля върху българския премиер. Борисов даже стана за смях на срещата с българите, живеещи в Лондон, когато му зададоха въпроса: „Като се погледне в огледалото, не вижда ли Пеевски“.

Немският вестник прави и сравнение, като подчертава невероятния парадокс, че правителството на Орешарски беше свалено заради предложението депутатът на ДПС да оглави ДАНС и хиляди излязоха на улицата с въпроса КОЙ го предложи. А след това, когато Орешарски подаде оставка, същият човек, за когото питаха КОЙ, се превърна в дясна ръка на Борисов и никой не пита ЗАЩО?

Журналистът  Т. Ваксберг припомня, че гангстерите в другите страни не стават депутати, но у нас това се случва. И не само се случва, но и никой не се пита откъде е дошло богатството на депутата Пеевски, как така си е напазарувал 90 % от медиите в страната… И как и защо Пеевски, който е от ДПС води медийна война с всеки, който е против премиера Борисов от ГЕРБ. Без да се притеснява дали насреща му стоят биснесмени, прокурори, съдии и други уважавани хора. Война, която е безпардонна, употребяват се грозни епитети, измислят се обидни прякори на всеки инакомислещ.

Грозно, безпардонно, брутално!

Явно Борисов е бил предупреден от канцлера Меркел, че не може фигура като Пеевски да стои до него и да защитава интересите му. В германската преса започна една предупредителна атака срещу самозабравилия се ДПС-депутат. Той бе наречен скандална фигура в нашата политика, символ на олигархията и клиентелизма.

Войните, които започна да води на много фронтове – една срещу РБ, втора срещу ДСБ, трета срещу Кунева, четвърт срещу съдебната власт, пета срещу Слави Трифонов и референдума му, шеста срещу президента на България и всички те – единствено в полза на Борисов, просто написаха на челото на Делян Пеевски: „Аз съм Борисов!“. Което пък породи силни съмнения към българския прмиер и начините, по които той се разправя с враговете си в политиката.

Сега Пеевски изведнъж стана неудобна фигура и от ЕС и САЩ деликатно предупредиха премиера, че трябва да си търси друг, по-мек и по-ненатрапчив вариант да се бори за власт и да се дистанцира от човека, който гази демократичните принципи.

Чашата преля, когато фирма на Пеевски спечели търга за магистрала „Хемус“. Какво са си говорили Меркел и Борисов по телефона не е ясно. Но премиерът за пръв път отмени търг.

Което е началото на края за самозабравилия се ДПС-депутат.

Кой обаче ще го замести като момче за мръсни поръчки на Бойко Борисов, пита „Дойче веле“? И кой ще направи нова симбиоза с несменяемия престъпен Премиер?

И прогнозира, че няма да чакаме дълго и ще узнаем КОЙ.

Източник: Скандално.нет

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

3 коментара

  1. Делян Пеевски е цвете пред Бойко и Цветанов.Как не виждат останалото,а виждат само кусура в Пеевски?
    Това изглежда като саморазправа и отстраняване на държавата от държавно управление.Звучи страшно,но изглежда е така.

  2. Стига глупости за г-н Пеевски много добре работи за благото на народа, раздава помощи,и още какво ли не има си семейство какво искат от него.
    И в политиката на ДПС винаги е бил за пример.

  3. …ИСКАТ, ДА УВОЛНИ ПЕЕВСКИ А , ТОЙ ДА ОСТАНЕ ….ТАКА,ЛИ ?!?НЕ МОГА ДА ДОПУСНА,ЧЕ НЕ СА ЗАПОЗНАТИ С ….ПРЕДСТАВЛЕНИЯТА НА БОРИСОВ И ЗА ТОВА ИМ Е УДОБЕН !!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*