Внимание: СМЕНЯТ КИРИЛИЦАТА С ЛАТИНИЦА! В ход е Тотална ПОДМЯНА на Българския Национален Код!

Националните предатели днес в България с лопата да ги ринеш! Последния пример за такъв е журналиста Георги Коритаров, който в телевизионен монолог направи „нестандартен прочит“ на българската история. Накратко- колегата смята, че Васил Левски е осъден от турския съд не заради нелегална съпротива срещу властта, а заради криминално престъпление, защото е убил момче, заплашвало да издаде конспирацията на Тайния революционен комитет. Но това не е всичко!

В този контекст Коритаров разсъждава върху общата държавност между поробители и „гяури“ в Османската империя. И стига до внушението, че и Априлското въстание е „тероризъм“, тъй като е насочено срещу легитимната власт?! А Високата порта била направила големи реформи в полза на раята…

Ако тази чудовищна постановка бе изложена от някой простоват „демократичен“ лумпен от НПО-тата на Сорос у нас, с каквито напоследък се напълни ефира, бих я подминал с презрително мълчание. Георги Коритаров обаче не е кой да е. Той е безспорен ерудит, високообразован професионалист и един от главните говорители на евро-атлантическата Догма у нас. А в неговата пост-историческа визия за преформулиране на родовата ни памет прозира дългосрочната стратегия за подмяна на Българския Национален Код! Ако искате – чип, според крилатия лаф на величеството ни без царство Симеон Втори…

Този пърформънс на Коритаров обаче не е случаен и изолиран, нито е солова акция. Това е внимателно подготвен залп срещу апостоли и освободители в навечерието на 140-та годишнина от Трети март, 1878 г.Целите са две и не от вчера се прокарват от неолибералните соросоидни слуги на Запада в България.

Първата е: Да се размие и изтрие, доколкото е възможно, генетичната представа сред българите за ужаса на турското робство, като 5-те века османски гнет бъдат заместени от разтегливи понятия от типа на „владичество“ и „съжителство“, насаждащи идеята за „цивилизована колониална държавност“, като тази в Канада и Австралия под властта на Великобритания!

Втората: Да се неглижира в максимална степен „руската връзка“ в Освобождението на България за сметка на „етническата идентичност“ в рамките на Империята на Александър Втори на украинци, белоруси, финландци, румънци, поляци…

Трябва да се признае, че ударът е насочен право в десетката. Гео-политическите мозъчни центрове, от чието име говори г-н Коритаров, отлично си дават сметка, че след смяната на Системата, разпада на СССР и Източния блок, единствената и последна опора на руското влияние в България е Освободителната война от 1877-1878 г. И точно по тази причина глобалните манипулатори се стремят да изтрият ДНК-информацията от чипа на поколения сънародници.До такава степен, че са готови да пожертват дори митологията около Раковски, Левски, Ботев, Каблешков, Волов, Стефан Караджа, Хаджи Димитър и т. н. И съвсем не е случайна пълзящата изолация и маргинализация на Иван Вазов, чиято гениална муза се прекланя пред Освободителката Русия!

Не е далеч деня, когато Патриарха от Сопот ще бъде изхвърлен от учебниците, също като „терористите“ Никола Вапцаров, Христо Смирненски, Гео Милев, дръзнали да се изправят срещу „легитимната власт и държавност“ по примера на Апостола Васил Иванов Кунчев.

Номерът с „легитимността“ е прозрачен, но колко ли са останали мислещите и зрящи българи от 50 години и нагоре, без да подценявам изключенията сред по-младите поколения? Подтекстът на внушенията около Левски и Априлското въстание има за цел да изчисти имиджа на монархо-фашисткия режим на Кобургите до 9-ти септември, 1944 г. и да докаже, че всяка революционна алтернатива е „незаконна“. И най-вече да внуши на нацията, че фашизъм у нас не е имало и поради тази причина анти-фашистката съпротива на „шумкарите“ е тероризъм…

Милите соросоидни НПО-демагози обаче са много лесни за оборване от „еретици“ като моя милост. Как да не е имало фашизъм по нашите земи, след като Анти-фашистката коалиция в лицето на Лондон и Вашингтон бомбардира България като съюзник на Нацисткия Райх? Как да не е имало фашизъм, след като „мъченикът“ от абсурдния памтник на жертвите на комунизма край НДК- премиерът Богдан Филов подписва включването ни към Тристранния пакт на Хитле, Мусолини и Япония, атакувала американската база в Пърл Харбър? Какво друго, ако не класически фашизъм, са жълтите звезди върху гърдите на евреите по Закона за защита на държавата? Точно като кървавите репресии срещу опозиция и инакомислещи, включително отрязани партизански глави, опожарени къщи и убити беззащитни деца, жени и и старци…

Ето я задната мисъл на грантовите „историци“, за които воеводата Филип Тотю е обикновен разбойник, докато в същото време военно-престъпникът (според Запада и Изтока) Богдан Филов е „държавник“, убит от Нородния съд. Целта е да се сатанизира анти-фашистката съпротива у нас, като покрай нея заминава и национално-освободителната борба срещу „легитимната“ Османска империя, дала възможност на раята да копа земята.

Тези дни нормалните българи, яростно иронизирани и профанизирани от „обратните“, излязоха на протест срещу зомбирането и манипулирането на децата и юношите от джендър-агентурата в училищата.  И не по ирония, а по логика на съдбата в същото време се случиха две многозначителни и взаимносвързани събития. Най-напред се появи филмът „Лили рибката“, представящ едно дете в два „социални“ образа – момче и момиче, а след това шефката на фондация „Америка за България“ заяви, че в родната образователна система досега са инвестирани 100 млн. долара. Тоест- чипсът, като метафора на потребителското общество, трябва да смени чипа, за който говореше Кобургът в началото на 21-ви век.

Ето как кръгът се затваря. Колосалната сума, излята за четвърт век в грантовите джобове на всевъзможни родни соросоидни продажници, хиларисти и „умни и красиви“ национални предатели е похарчена от Неправителствените агенти на САЩ за информационно-психологическа обработка на новите български поколения. А най-актуалните фронтове на тази кампания са джендър-идеологията и пренаписването на Историята. За тази цел агит-бригада от грантовия соросоиден Нов български университет атакува Обрадователното министерство с „опорни точки“ за липсата на фашизъм у нас и за „ужасите на комунизма“.

Интересно как измислените „професори“ под крилото на „Америка за България“ и Сорос ще обяснят на потенциалните си читатели жълтите звезди на евреите по фашисткия закон ЗЗД, англо-американските бомбардировки над София и крещящата разлика в социалната, културната и демографската картина на България до и след 10-ти ноември, 1989 г. Уви, в трагичната равносметка пише: Десетина години по-кратък живот за нацията и минус 2.5 млн. българи! Останалото търсете в бардака „Студентски град“ и в търговския център „Медицинска академия“, специализиран в продажба на дипломи за бъдещи мигранти.

Какво следва от всичко това? Ами хвърляйте клавиатурата, защото както е тръгнало в рамките на следващия четвърт век вероятно ще ни наложат да сменим Кирилицата с Латиница. Естествено в името на цивилизацията, евро-интеграцията и модернизацията. И между другото, за да ни откъснат от православието и славянството – „хибридните оръжия“ на Москва.

По този маршрут очаквайте прилив на стотици хиляди, ако не и милиони мигранти за „оправяне на демографията и икономиката“ и за реализация на концепцията на Вашингтон за „горещи точки“ около Русия. Ако се наложи и с цената на християнската цивилизация в Европа. Впрочем, нали си представяте какво ни чака с „ислямската дъга“ на Калотина, след като покрай Западните Балкани пакетно влязат в ЕС Албания, Босна, Косово и двуезична Македония. И кой ще се противопостави на тази „легитимност“ след като Левски е „терорист“, а Ботев – „комунист“? Тоест – „рибката“ е в мрежата. Skandalno.net

Автор: Пею Благов, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*