Теменужка Петкова хвърли оставка заради енерГЕПИйна далавера! Ето защо:

Ноември 2017-та г. Сделката за продажбата на ЧЕЗ България е на финалната права. В същото време политико-енерГЕПИйната мафия точи поредната секира за населението със скок на цените на електроенергията, препродавана чрез посредници към бизнеса, от началото на наближаващата 2018-та г. Част от посредниците изпращат предупрежденията към клиентите си още в края на ноември с готовност да започнат да събират по-големите пари още от 1-ви януари.

От средата на декември 2017-та г. започва втора вълна писма на посредниците към клиентите, с още по-душмански искания за поскъпване на тока.

Показваме ви ЕДИНСТВЕНОТО ПУБЛИЧНО до сега, подобно писмо-известие от дъщерното на ЧЕЗ България – ЧЕЗ Електро:

Втората вълна известия от фирмите към бизнеса се отличава по ДВА основни признака. Първо липсва една тлъста лъжа, имала място в писмата от първата вълна, а второ – цената на тока скача още повече. Към това трябва да прибавим и факта, че втората вълна предвижда поскъпване на тока от 1-ви февруари.

Когато фирма като ЧЕЗ продава бизнеса си нея не я интересува бъдещето и не взема важни решения на финалната права, без съгласието на новите собственици. Именно новите собственици прокарват драконовското поскъпване на тока.

Точно ОСЕМ ДНИ след  горното писмо се появи първата мълва за приятелската връзка между Теменужка и Гинка от Пазарджик.

Започнахте ли да стопляте, какво става? Със сигурност през този период на Теменужка и е било намекнато, че си е отворила устата за голяма хапка и ако не сподели с ортаците може да й е трудно да я преглътне? Министърката започва да се кърши, но не се решава да споделя залъка. Така се появява първият предупредителен изстрел. Теменужка не иска да изпусне съкровището.

На 9-ти януари 2018-та същата е в сутрешния блок на БНТ, където се случва ето това:

Въпросните договори, но всъщност – предизвестия, така и НЕ НИ ГИ ПОКАЗВАТ, нито пък Теменужка ги коментира.

На 25-ти януари, на заседание на парламентарната Комисия по енергетика министърката заявява буквално следното:

Два дни по-късно в студиото на бТВ същата повтаря рефрена, че не е виждала исканията за по-високите цени:

Така тя дава да се разбере, че няма да отстъпи. В този момент тя вече си е подписала оставката, която само ТРИ СЕДМИЦИ по-късно вече е факт.

Източник:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*