Третата Световна Война започва на 13-ти Март!

На 13 януари малко след 8 часа сутринта – събота, гражданската защита на Хаваите – в Хонолулу, излъчи ужасяващо съобщение: „Срещу Хаваите има заплаха от ядрена ракетна атака. Търсете незабавно убежище. Това не е учение.“ Последваха дантейски сцени: тълпи в паника, тичащи без посока и с ужас в очите хора, пълна безпомощност, обърканост и убеденост, че ракетите наистина летят към Хаваите и ще ги ударят всеки момент…

Последвалият 38 минути по-късно отбой – че ядрената тревога е била фалшива, и е била причинена от служител, който е натиснал погрешен бутон, не отмени въпросите. Напротив. Те продължават и ще стават все повече, въпреки пълното цензуриране и потискане на информацията за това събитие. Защо? Защото на 13 януари 2018 г. в 8 ч. сутринта трябваше да започне Третата световна война, в нейния ядрен вариант. В момента е трудно да се пресъздаде истинският сценарий и причините за ядрената тревога на Хаваите. Едва ли и някога ще е възможно.

Но ще се опитаме отново да анализираме какво се е случило, на основата на изтеклата от няколко източника информация и да преминем от въпроса „какво се случи“ към въпроса „кой е отговорен“.

С началните си информации няколко източника бяха единодушни, че е била изстреляна ракета срещу Хаваите от подводница.

Втората важна информация беше, че подводницата /подводниците/ е била на Израел или на „дълбоката държава“ на САЩ, като са искали да прехвърлят вината на Северна Корея или на Китай, което да послужи като начало на ядрена атака на САЩ срещу КНДР.

Третата важна информация беше, че ракетата е била унищожена по време на полета й.

И четвъртата – че подводницата е била също унищожена /или изчезнала/.

Във всичките информации има единство, че балистичната ракета е била предназначена за моделиране на „севернокорейска атака“, предполагаща разположение на подводницата, от която е станала атаката, в непосредствена близост до Северна Корея в Японско море или в японската крайбрежна зона.

По-късно се появи и информация за преследване /или симулиране/ на подводница срещу Източното крайбрежие на САЩ, което може и да е реално, но и фиктивно, за потулване на атаката срещу Хаваите. Всички информационни източници са единодушни, че зад атаката стои подразделение на израелския флот, използващо подводниците от клас „Делфин“, доставяни на Тел Авив от Германия, т.е. Израел е извършил „операция на фалшивия флаг“ – фалшфлаг, за да въвлече САЩ във война срещу Иран и КНДР, а в по-широк контекст – срещу Русия и Китай.

Като разглеждат възможността от участие на подводница на Израел източниците описват нейното въоръжение. Подводниците от клас „Делфин“ са въоръжени с 6 стандартни торпедни апарата 533 мм и 4 – с увеличен диаметър – 650 мм, които могат да се използват за 16 вида оръжие, като от апаратите 650 мм могат да се изстрелват и ракети с ядрени заряди.

Подводницата „Делфин“ има дължина 69 метра, което е два пъти по-малко от американските подводници „Охайо“ – 170 метра, използвани от ВМС на САЩ като носители на балистичните морски ракети Trident, като за пуска на балистични ракети в морето са нужни вертикални торпедни апарати, а не традиционните хоризонтални торпедни апарати, разположени в предната част наподводницата „Делфин“.

Следователно, ако ракетата е била балистична, може да става дума и за американска подводница от клас „Охайо“, принадлежаща на така наречената „дълбока държава“, или за комбинация Израел – „дълбока държава“ на САЩ, т.е. Нетаняху – Чейни – ЦРУ.

Че ЦРУ разполага със собствени подводници, беше съобщено още през 1985 г. ЦРУ разполага с две подводници с балистични ракети „Джон Маршал“ и „Сам Хюстън“, на разположение на спецподразделение от 2000 души.

Това означава, че зад ядрената атака срещу Хаваите стои Израел или секретният флот на ЦРУ или заедно, които отново изпълняват ядрени задачи, както ядрените атаки в Ню Йорк на 11 септември 2001 г….

източник: Строго секретно

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*