Лавров със страшно разкритие: САЩ подготвят Европа за ядрен удар срещу Русия!

Съединените щати подготвят въоръжените сили на европейските страни за използването на тактическо ядрено оръжие срещу Русия, обяви сензационно руският министър на външните работи Сергей Лавров на конференция по разоръжаването в Женева, Швейцария, предава РИА „Новости“.

Дипломат №1 на Москва обърна внимание на това, че съхранението на американско нестратегическо ядрено оръжие в Европа, както и практиката за провеждане на „съвместни ядрени мисии“ възпрепятства разоръжаването.

Според него в рамките на тези мисии, които са в грубо нарушение на Договора за неразпространение, не ядрени държави от НАТО участват в планирането на използване на американски ядрени боеприпаси.

„Всички би трябвало да са наясно, че по този начин военните в САЩ подготвят въоръжените сили на европейските страни за използване на тактическо ядрено оръжие срещу Русия“, подчерта Лавров пред конференцията по разоръжаването в Женева.

От трибуната той заяви: „неприемливо е терористите да бъдат разделяни на добри и лоши! Както и, че:“Русия няма разгърнато тактическо ядрено оръжие и не отработва използването му.“

Руският външен министър изрази надежда, че европейците ще кажат твърдо „не“ на разполагането на оръжие за масово унищожаване на тяхна територия, при това притежание на единствената държава, която вече го е използвала в Хирошима и Нагасаки.

Припомняме ви изказването на ген. Леонид Ивашов след проведена секретна среща в Белия дом, на която представители на Пентагона, ЦРУ и още няколко служби от САЩ и Израел разработили съвместна стратегия за сдържането на Иран. Срещата се е провела през декември, 2017 г.

Още тогава той заяви: „Чел съм доклада на САЩ, ще оцелее само 4 % от населението!“

Тези сериозни заплахи идват малко преди президентските избори на 18 март в Русия, за които отново се кандидатира Путин. Случайно ли е това?

Добрина Каменова, Свободен народ

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*