Позор! БНТ Опръска „Трети Март“ с Русофобска Жлъч! Ето как Националната телевизия се ИЗГАВРИ със Загиналите Руски Войни!

Навръх  3 март БНТ строши нагломера! От години Националната телевизия изпълнява ролята на пропагандна бухалка на управляващите от ГЕРБ и западните им господари. Но вчера, навръх Националния ни празник, тв. слугите от БНТ се опозориха тотално с преднамерената си русофобия.

Вместо да излъчат историческия съвместен молебен на българския патриарх Неофит и руския патриарх Кирил от връх Шипка, по БНТ коментираха… Брест- Литовския мирен договор от 1918 г. И тук е редно да запитаме: Какво общо има с Освобождението на България един пораженчески за Русия, но временен мирен договор от… Първата световна война, който на всичко отгоре е бил актуален само три месеца? След което вече болшевишка Русия си връща всички отстъпени преди това територии. Отговорът е: Нищо общо! Но целта на избраната от БНТ тема беше, разбира се, да унизи Русия. И да я противопостави на България, която присъствала на подписването на същия тоя Брест-Литовски договор в съюз с Германия и като фиктивен противник на Русия. И всичко това БНТ излъчва в деня на Освобождението ни, когато благодарният български народ издига руските си освободители от турското робство на пиедестал.

Но коментарите на платените журналистически БНТ-подлоги в ефир варираха от: Какъв срам бил този договор за руснаците, каква „позорна капитулация“… И съответно, каква бляскава победа за България бил Брест-Литовския договор и как с него сме натрили носа на руснаците… Коментарлите стигнаха до патетично поименно изброяване на всички земи, които изгубила „унизената“ Русия. (земи, които само 3 месеца по-късно тя си връща до педя-б.а.). И върха на безумието: Сразената след ПСВ България извадила голям късмет, че болшевиките не предявили допълнителни териториални претенции. Защото инак щяло да ни сполети нещо много по- страшно от Ньойския договор. (Е, какво по-страшно от Ньойския договор, според който Англия и Франция разкъсват България на 8 парчета, бе господа видиотени и соросоидно- платени БНТ-„журналисти“?!- б.р.).

„Да избереш точно в този ден, точно в този час, точно тази смешна тема за някакъв временен договор, който в крайна сметка не води до никакви съществени промени (защото само след 3 м. България и Германия са смачкани от силите на Съглашението Англия и Франция, а Русия излиза победител от ПСВ)… Да търсиш под вола на Историята исторически недоносени теленца само и само да противопоставиш България на братска Русия… това е мерзост, заслужаваща презрение“, написа потресен депутатът Велизар Енчев във фейсбук.

Крайно време е БНТ да бъде закрита. На това мнение са много от зрителите, които вече не гледат държавната телевизия заради очевидните й пристрастия. „За това ли се харчат парите ни? Да плащаме космически заплати на соросо-герберски подлоги като Коко Каменаров и Кошлуков… и да не смеем да превключим на държавната телевизия навръх Националния празник?!“, коментират възмутени зрители.

Всъщност, превръщането на БНТ в соросоиден развъдник и проправителствена бухалка, започна още преди Каменаров да оглави медията. Слугинажът стартира по времето на Вяра Анкова и Севда Шишманова. Но с всяка изминала година, държавната телевизия отблъсква все повече зрители и скоро рейтингът й ще потъне под нулата.

Апропо, БНТ не бяха единствените, които бойкотираха Националния празник. Подплашена от визитата на руския патриарх Кирил, същото стори и цялата шайка на ГЕРБ. На молебена на Шипка се появи само Цвета Караянчева… която обаче отнесе мощни осквирквания. И все пак, постъпката й бе смела на фона на останалите от върхушката, които се изпокриха като мишки. Явно проблемът не е само във визитата на „идеологическият им враг“ руския патриарх Кирил. Гербаджиите вече се страхуват и от близки срещи с народната „любов“.

И не само се страхуват, но се и срамуват!

Редно е!

Вчера беше Трети март – Денят на Свободата!

А те СЛУГУВАТ…

…на Западните си Господари!

Не им е мястото на Шипка!

Защото Шипка е трибуна за герои, а не за национални предатели! Skandalno.net

Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*