Потрес: Германия Сменя Националния си Химн с ДЖЕНДЪР ПЕСЕН! Немската Икономика ПОТЪВА! 20 млн. етнически германци са под прага на бедността!

Зам. министърката по въпросите за равноправието на половете от германското федерално министерство Кристин Розе-Мьоринг призова за промени в националния химн на страната, за да стане той «джендърно неутрален». Това съобщи в неделя вестник Die Welt.

Предложението си Розе-Мьоринг е направила послучай предстоящия Международен ден на жената 8-ми март. И то вече се разглежда от социалния министър Катарина Барлей. Чиновничката предлага минимум три промени в текста, писан от поета Август Хофман фон Фелерслебен през 1841 година. Предложението е на две места в химна думата «Отечество» да се замени с «Родина»(Heimatland вместо Vaterland), а «с братско сърце и ръка», според Розе-Мьоринг, следва да се промени на «смело сърце и ръка»(couragiert вместо brüderlich).

Соросоидно-глобалистката министърка посочва положителният, според нея, опит на Австрия и Канада. В Австрия през 2012 година строфата от химна «край на велики синове» бе заменена с «велик край на синове и дъщери». През февруари тази година пък «джендърно неутрален» бе направен и националният химн на Канада. В англоезичният вариант на песента «О, Канада» строфата «патриотизъм — съдба на всичките твои синове» бе заменена с «патриотизъм — съдба за всички нас».

Какво, обаче се крие под повърхността на прекомерната толерантност в Европейския съюз? Какво се случва докато се разискват теми за джендърството и т.н. етичен неутралитет?

Бавно но сигурно Германия се превръща В СТРАНА ОТ ТРЕТИЯ СВЯТ!

В една от водещите политически и икономически държави в евросъюза, има места, където не влизат дори полицаи. Меркел превърна Германия в страна от третия свят. „С мигрантите трябва да се направи нещо“, заяви наскоро канцлерката! „Да се направи нещо“ е изказване, зад което прозира гротескна безпомощност и знак за безсилие, на тази доскоро уж „всемогъща“ жена.

При посещението си у нас тази година Меркел даде съвети на Борисов относно сигурността и мигрантите. Колко парадоксално! Месец по късно тя признава, че в Германия вече има огромни мигрантски райони, в които не влизат външни хора, включително полицаи!

В интервю за немската телевизия Ен Те Ве в понеделник Меркел бодро заяви, че е за нулева толерантност на полицията към престъпността, включително в “зоните, в които никой не смее да влезе”. И добави че тези зони “ трябва да бъдат назовани и нещо да се направи с тях”.

На репортерски въпрос кои са тези места, правителственият говорител Щефен Зайберт отговори, че “думите на канцлера говорят сами по себе си”. Говорителят на вътрешното министерство Йоханес Димрот също отказа да посочи зоните, в които не влизат етнически германци, като поясни, че сигурността е работа на местните, е не на федералните власти. Досега официални представители на Германия винаги са отричали съществуването на такива зони в страната, отбеляза агенция „Ройтерс“.

 

Докато немската канцлерка най- безцеремонно прокарва неолибералната глобалистична политика в Европа, броят на бедните в Германия стремглаво расте. Ако през 2015 г. над 13 млн. германци не са разполагали с достатъчно средства, за да водят нормален живот, то сега броят им почти се е удвоил, бият тревога експертите. Да отбележим само, че бежанците изобщо не са включени в това изследване.

Какво означава да си беден в Германия? Дали когато в края на месеца се храниш само с макарони, а парите ти стигат само за вчерашен хляб, който струва наполовина? Или когато детето ти продължава да носи единствения си чифт обувки, въпреки че те отдавна се му омалели? А може би си беден, само ако си бездомник и спиш под мостовете? Или когато започнеш да събираш амбалаж и бутилки от кофите за боклук?

Ръководителят на хуманитарната организация PWFV Улрих Шнайдер смята за беден е всеки, чийто доходи не му позволяват да има това, което си позволяват нормално печелещите хора и техните семейства – било то посещение на кино със семейството, пътуване по време на отпуската или покупка на нов телевизор. „Когато хората не могат да поддържат това ниво, те лесно биват маргинализирани и попадат на дъното на обществената йерархия“, казва той.

Безработни, самотни родители, бежанци!

Според актуалния доклада за бедността в Германия, мизерията е достигнала нови рекордни величини. Така например през 2015 година бедни в Германия са били почти 13 милиона души – 15,7 процента от населението на страната. Като най- силно засегнати са определени следните групи: безработните, самотните родители и техните деца, възрастните хора, мигрантите, хронично болните и инвалидите. Като в най-близко бъдеще към армията на бедните ще се присъединят и бежанците.

„Когато получат убежище и напуснат бежанските лагери, когато създадат собствено домакинство… едва тогава те ще влязат в статистиките. Най-напред те трябва да си намерят жилище, което не е толкова лесно – особено в големите градове“, казва Улрих Шнайдер.

Сочената за пример на всички държави в ЕС и основен мотор на европейската икономика Германия се задъхва социално и икономически. А тенденциите и прогнозите са за прогресивен упадък. Има ли бъдеще Европейския съюз. Въпросът става все по-риторичен.

Автор: Добрина Каменова, Свободен народ

Svoboden-narod.eu

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*