Шокиращ Обрат! Доктор Димитров ще бъде СЪДЕН за убийството на крадеца Жоро Плъха! Ето какво разкриха от ПРОКУРАТУРАТА:

Коренно различни факти от първоначалната версия за убийството на крадеца Жоро Девизов- Плъха от лекаря Иван Димитров, изнесе днес прокуратурата в Пловдив.

Оказва се, че семейството на доктора изобщо не е било вкъщи във фаталната нощ. Съпругата и децата били в пловдивското село Крумово. Информацията е потвърдена от жената на доктор Димитров. Крадецът не е проникнал в дома на лекаря, а тарашил гараж в кооперацията, в която лекаря живеел. Убийството се случило именно в двора на жилищната сграда, а не в апартамента на семейство Димитрови.

Медикът наблюдавал поне 30 минути действията на крадеца, но не сигнализирал полицията. Вместо това, взел пистолета си, който е незаконен, и отишъл да се саморазправи с авто-апаша. При появата на рентгенолога, крадецът започнал да го замеря с предмети. Малко по- късно доктор Димитров стрелял по Жоро Девизов, който се опитвал да избяга, но не стигнал далече, тъй като починал от раните си.

Междувременно, лекарят се обадил на свой приятел, който да му помогне да прикрият следите в двора. Почистили кръвта и събрали гилзите. Трето лице пък скрило оръжието.

При обиска по- късно, в дома на лекаря са открити и други незаконно притежавани боеприпаси.

Ножът, с който д-р Иван Димитров уж бил ранен в крака от крадеца, бил открит в дома му. Бил почистен. Все още не е ясно дали и как медикът е бил ранен с него. Но е факт, че ножът не е на доктора.

„Д-р Димитров ще бъде привлечен като обвиняем за убийството на Жоро Девизов, тъй като е превишил законната самоотбрана“, заяви прокурорът по случая Георги Пенев.

Според обвинението, д-р Димитров е превишил законната самоотбрана, тъй като убийството се е случило в двора на кооперацията, а не в дома му.

Д-р Иван Димитров

„Доктор Димитров не е никакъв национален герой, както го изкарват хората“, заяви прокурор Пенев.

Обвинителят се скара на юристи и политици, които прибързано коментираха случая и взеха страна, преди да излезе фактологията по делото.
Вчера доктор Иван Димитров беше освободен срещу подписка. Но по всичко личи, че ще бъде съден за убийството на крадеца Жоро Девизов. Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*