Владимир Путин: Вие с всичкия си ли сте? Никога няма да върнем Крим на Украйна!

Руският президент Владимир Путин заяви, че връщането на Крим в границите на Украйна не е възможно при никакви обстоятелства. Това съобщава TAСС. 

В рамките на интервю за филма на Андрей Кондрашов „Путин“, разпространено в социалните мрежи, на въпроса дали е възможно полуостровът да се върне в границите на Украйна, руският държавен глава отговори: „Вие с всичкия си ли сте? Няма такива обстоятелства и няма да има никога“.

„Путин” е дело на журналиста Андрей Кондрашов, който е говорител на предизборната кампания на президента. Той включва интервюта с редица съюзници на руския лидер между които – бившият германски канцлер Герхард Шрьодер и приятелят от детинство челист Сергей Ролдугин.

Главният изпълнителен директор на гиганта „Роснефт” Игор Сечин казва, че е работил под ръководството на Путин в различно качество почти 30 години и президентът е „много внимателен човек”.

„Честно казано, не зная да е правил и една грешка през всичките тези години”, казва Сечин в един от редките си публични коментари. Във филма Путин говори за всичко – от семейството и детството до любовта и щастието и казва, че може да прощава. „Но не всичко”, добавя бързо президентът и уточнява, че не може да прости предателство. Очаква се Путин да получи около 70 процента от гласовете при избирателна активност от над 60 на сто, според държавни социологически допитвания.

Източник:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*