ТОТАЛЕН ШОК: Хиляди ПОЛИТИЧЕСКИ КОРЕКТНИ изнасилвания НА ЖЕНИ във Великобритания!

Добре организирани педофилски мрежи от пакистанци са дрогирали, пребивали, продавали, изнасилвали, забременявали и унижавали стотици бели английски момичета в продължение на десетилетия из цяла Великобритания. След 18 месеца разследване изданието Sundаy Mirror публикува опустошително описание на близо 40 години системна експлоатация на деца в английския град Телфорд. Същият модел на безобразно и безнаказано посегателство беше разкрит преди това в Родъръм. И в Рочдейл. И в Оксфорд. И в Нюкасъл. И в още много, много други градове и градчета на Острова.

Всеки път е едно и също – организирани мъже от пакистански произход се възползват от млади и беззащитни бели момичета. Децата често са от сиропиталища, в неравностойно положение или от семейства от работническата класа. Извършителите понякога са от Бангладеш или Шри Ланка. Но основно от Пакистан. И винаги, винаги в очите се забива като гвоздей един отвратителен факт – изнасилването на децата е ставало благодарение на институциите, сковани от страх да не направят расистки скандал, ако разследват престъпниците. Защото са мигранти или с мигрантски произход. Защото са мюсюлмани. И защото жертвите са местни бели момичета.

Разкриването на бруталните измерения на сексуалните престъпления е било забавяно и почти удавяно в гнусното желание на британските социални служители и полицаи да изглеждат политически коректни, „инклузивни“, мултикултурни, толерантни. Те са жертвали децата заради нагона си да сигнализират прогресивно либерални добродетели. Сега тяхното престъпно мълчание, а в много случаи и съзнателно смазване на истината, се разкрива под лъчите на независими журналистически разкрития и възбужда суров обществен гняв.

Пресният и най-мащабен случай с Телфорд очерта контурите на масивната морална и политическа катастрофа на Великобритания. Според разследването на Sunday Mirror, продължило над година и половина, повече от 1000 деца са били изнасилвани, дрогирани и бити, а няколко от тях дори и убити, от пакистанска педофилска мрежа, основана още в началото на 80-те години на миналия век. Компресираната хронология на ужасяващия скандал открива мрачните хоризонти на моралното падение на британските институции.

Според журналистическото разследване, в Телфорд е действала най-мащабната мрежа за сексуални издевателства от всички досега. Пакистанските банди са се фокусирали върху млади и беззащитни бели момичета. Някои от тях са били на по 11 години. Те са били оставени в ръцете на безмилостни и садистични перверзници и мъчители в продължение на десетилетия. Децата са били постепенно прилъгвани от бандите, били са дрогирани, бити и изнасилвани. Според жертвите, които разказват своите истории пред Sunday Mirror това продължава и до днес и никой още не може да каже реалният мащаб на пакистанските педофилски мрежи.

Беки Уотсън, на 13 години, загива при автомобилна катастрофа, записана като „шега“, преди да се разкрие, че е жертва на бандата. Източник: The Sun

В началото на новия век едно от момичетата е убито заедно със сестра си и майка си в умишлен палеж, предизвикан от Азхар Али Мехмуд, забременил жертвата си, когато тя е била на 14 години. През 2002-а друга жертва, Беки Уотсън на 13 години, загива в катастрофа, предизвикана от един от пакистанските изнасилвачи, а нейната приятелка Вики Раунд умира през 2009-а от свръхдоза след като е преживяла девет години на сексуална експлоатация в ръцете на педофилите. Две десетилетия след началото на събитията, в периода 2010-2012-а полицията започва разследване, наречено „Операция Чалис“, което идентифицира 200 заподозрени, но успява да вкара в затвора само деветима.

Още два опита за разкриване на пълния мащаб на издевателствата се разпадат. През месец август на 2016 година Sunday Mirror пише, че край дискотеките за непълнолетни в Телфорд се разгръща масова мрежа за сексуална експлоатация, но институциите не реагират адекватно.

Луси Алън

През септември на същата година народната представителка Луси Алън призовава за публично разследване на събитията в Телфорд, но полицията и градските съветници от Телфорд настояват, че подобно нещо не е необходимо. Така стигаме до средата на март тази година, когато Sunday Mirror публикува своя голям и разобличаващ материал за цялата грозна истина на десетилетното изнасилване на деца от пакистанци и прикриването на престъпленията от официалните и отговорни лица.

Детайлите карат кръвта да кипне и гневът да изригне в жилите. Една от жертвите, на 14 години, описва как е попаднала в плен на пакистанския си изнасилвач. Той дал телефонния номер на момичето на други педофили и уреждал сексуални срещи. „Нощ след нощ бях принуждавана да правя секс с множество мъже в различни мръсни бордеи. Направих два аборта.“, разказва едно от момичетата.

Полицията съвсем умишлено не е искала да разследва. Дори след като много от децата подали сигнали нищо не се случило. Според материала на Sunday Mirror, шефът на полицията в Телфорд пуснал вътрешно-ведомствен документ сред служителите на реда, с който ги информирал, че става въпрос за секс по съгласие и няма нужда от намеса. В продължение на четири десетилетия всеки клон на държавата – съветници, социални работници и полицаи – напълно съзнателно е допуснал терора над момичетата да продължава необезпокояван. В дъното на отказа от действие се корени патологичният страх от обвинения в расизъм.

Няма никакво съмнение, че британските институции са виновни за античовешките безобразия в Телфорд. И в Рочдейл. И в Родъръм. И в Оксфорд. И в Нюкасъл. И на още толкова други места.

В момента жителите на Телфорд искат случаят да бъде поет от независими разследващи, тъй като нямат никакво доверие в местните власти.

Някои от момичетата, които са помогнали на журналистическото разследване били посъветвани да оттеглят показанията си от местни официални лица.

Скандалът с Телфорд е едновременно шокиращ и болезнено познат. През 2014 г. изплуват разтърсващи и разгневяващи подробности за организирана сексуална експлоатация на деца в градчето Родъръм в Южен Йоркшир, Англия. В продължение на 16 години над стотици деца са систематично изнасилвани от многобройна „секс банда“, съставена основно от мюсюлмани с пакистански произход. Криминалното разследване показва, че извършителите умишлено са търсели бели момичета, които смятали за „по-низши“.

Снимки: Фейсбук

Системната сексуална експлоатация в Родъръм се разгръща между 1997 и 2013 година, но разследванията започват плахо чак през 1999-а и повечето от финалните доклади остават скрити от публиката по това време.

По-късно журналистическо разследване разкрива, че секс експлоатацията е много по-широко разпространена и полицейските служби в Южен Йоркшир са обвинени в смразяващо слабо и неадекватно справяне със ситуацията и последвалия скандал. Независимо проучване през 2013 г. установява пълния провал на властите да действат ефективно срещу чудовищната секс група от мюсюлмани, като в някои случаи официалните власти дори са отричали, че такова нещо изобщо се случва. От страх да не бъдат обвинени в расизъм, органите на реда са игнорирали или направо прикривали стотиците сигнали за разгръщащата се експлоатация, включваща изнасилване, отвличане и трафик на млади момичета. След позорните разкрития се стига дотам, че дори членове на британско-пакистанската общност заклеймяват организираните изнасилвания и факта, че те са били прикривани от страх „да не се даде кислород“ на расизма.

Скандалът в Телфорд демонстрира и в каква гротеска са се превърнали либералните медии. Няколко дни след разкритията за пакистанската педофилска банда обществената телевизия BBC се правеше, че нищо не се е случвало. Нито дума. Нищо. Чак след като други издания открито критикуваха телевизията, че мълчи срамно за Телфорд, от BBC започнаха да информират със закъснение и в техния типичен манипулативен маниер. В един от материалите те акцетираха върху твърдението на компрометирания вече шеф на полицията в Телфорд, че броят на жертвите е „завишен“.

Либералните медии нямат интерес от истината. Техният разказ е за „лошите бели“ и „добрите мигранти“. Историите за садистични пакистанци, които са изнасилвали хиляди местни момичета, са като сбъднат кошмар за прогресивните, мултикултурни организации. Те са готови да направят всичко възможно, да прикрият тази реалност и да я заместят със своя си наратив за „расизма на обикновените британци“.

Същата патология се разгръща в цяла Европа. Достатъчно е да си спомним само как медиите, полицията и политиците се опитаха да прикрият масовите сексуални посегателства над жени от страна на стотици млади мюсюлмански мигранти в центъра на Кьолн в новогодишната нощ на 2016 година. Само социалните мрежи и достъпът до онлайн информация от първа ръка предотвратиха опита на институциите да скрият скандала.

Политическата коректност и паническият страх от клеймото „расисти“ вече взимат реални жертви. Великобритания допусна хиляди деца да бъдат изнасилвани и унищожени в разцвета на своята младост. Жертва ги на олтара на мултикултурализма. Това безобразие няма как да остане без реакция. Общественият гняв към политкоректия елит продължава да се увеличава. И скоро може да се възпламени.

Източник:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*