Преди минут: БОЙКО БОРИСОВ ВЛЕЗЕ В „ЧЕРНИЯ СПИСЪК“ НА САЩ! Мафиот ли е Българския Премиер! Вижте Тук:

Новина от последните минути: Белия дом категорично и окончателно е отрязал близо едногодишното натягане на премиера Бойко Борисов да се срещне с президента Тръмп. От българското Външно министерство направиха чудеса от героизъм, за да уредят министър- председателя ни с лелеяната среща, но напъните им се оказаха напразни. Отговорът, който са получили вчера от Белия дом, е, че в близко бъдеще няма да изпратят покана за министър- председателя Борисов.

Подобен отказ означава, че си попаднал в „черен списък“, разкриха родни дипломати. Бойко Борисов е бесен от американското отношение към персоната му, но категорично забранил да се изнася информация за провала. ГЕРБ не спират да се бият в гърдите, че България е основният партньор на САЩ на Балканите. Но слугинажът не ти гарантира уважение от господаря, казват старите хора. Даже напротив. Така или иначе, за да прикрият сконфузната ситуация, ГЕРБ продължават да бият тъпана как Бойко съвсем скоро щял да посети Доналд Тръмп в Белия дом. Преди месец зам.- външният министър Георги Георгиев обяви, че се подготвяла среща между българския премиер и американския президент и че подготовката кипяла с пълна сила. Думите му обаче, се оказаха много далеч от истината.

Откакто взеха властта у нас, една сюрия гербаджийски политици направиха пътека до Вашингтон. Но там успяват да се доберат до срещи само с разни ЦРУ-ченгета, с шефове на соросоидни НПО- та и други задокеански фондацийки. В отчаян опит поне да се здрависаи снима с американския президент, Цветан Цветанов отиде за рекорден пети път на Молитвената закуска в Белия дом. Тръмп не дойде, а Цецо успя да се срещне само с шефа на „Америка за България“ Лин Дафт. Защо българският вицепремиер се среща с шеф на чуждестранно НПО и какво са си говорили, остана загадка. Може би са спазарили „Америка за България“ да спонсорира пренаписването и обезбългаряването и на другите ни учебници по история, освен този за 10-ти клас?

Цветанов на среща във Вашингтон с шефа на „Америка за България“ Лин Дафт

Защо наши високопоставени политици – министри и зам.- премиери ходят на крака и въртят опашки около биг босовете на задокеански НПО-та? Срещите им биват запечатани с много снимки и мили прегръдки, но какво точно са договорили – остава тайна. Или по- точно, резултатът се вижда след месеци и от него народът пищи.

Така или иначе, очевидно е, че в САЩ на нашите „политици“ не им се позволява да припарват по- близо от офисите на американските НПО- та. Което е доста унизително за тях, при условие, че същите ежедневно ни натрапват и декларират безусловната си вярност към Запада и САЩ. Всъщност, западните господари се отнасят с ГЕРБ точно така, както следва да се държат с една колониална бананова администрация – срамуват се от тях, защото им вършат мръсната работа в колонията България. Не искат да се показват официално с тях. Но пък не им търсят сметка за безчинствата, които вършат в колонията. Skandalno.net

Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*