Русия Показа СТРАХОВИТО Оръжие, По-Мощно от ЯДРЕНА БОМБА! Ето я истината за НЕВЕРОЯТНАТА Руска МОЩ!

Генералният директор на руската компания АО „Концерн Радиоелектронни технологии“ Владимир Михеев съобщи, че фирмата му е създала уникална тактическа ракета, снабдена със свръх високочестотна електромагнитна бойна част.

Тези ракети са способни да извадят от строя цялата налична военна техника на противника за части от секундата с помощта на мощен свръх високочестотен импулс, който поразява електронните комплекси на всички съвременни оръжия.

Всъщност бойната част на тази ракета създава мощен електромагнитен генератор, който може за броени секунди да изгори всяко електронно оборудване на борда на различните видове наземни, водни и въздушни бойни единици. Новото, до скоро свръхсекретно, руско оръжие може не само да блокира автоматиката на танковете, но и да взривява снарядите вътре в техните оръдейни кули. Друго предимство на мощния свръх високочестотен импулс е, че той е способен да намери и унищожи електроника на противника, която се намира на дълбочина повече от 120 метра под земята.

Нещо повече: Новият високочестотен електромагнитен руски модул може да се монтира практически на всяка тактическа или стратегическа крилата ракета, която вече е на въоръжение в Русия и дори на такива, които се разработват в момента.

Съобщението за създаване на такова руско оръжие бешесравнено от западните издания с истински информационен взрив. Последното медийно изригване бе на британското издание «Daily Star». То вдигна напълно оправдана паника като сравни ефективността на свръх високочестотния импулс с мощта на ядреното оръжие.

Някои западни издания нарекоха това оръжие „хуманно“, защото то не засяга живата сила на противника. Нито пък има разрушителните свойства на свръхвисоката температура и унищожителната радиация, характерни за ядрения взрив.

Степента на въздействие на този мощен лъч може да бъде различна. В зависимост от настройката на бойния заряд, оръжието може да дезориентира електронните системи на противника, или да предизвика пълното унищожаване на всички основни електронни компоненти на неговите системи.

„Към настоящия момент може да се каже, че конструкторската работа продължава, разказва шефът на руското изобретателско бюро АО „Концерн Радиоелектронни технологии“ Владимир Михеев. Разработват се нови снаряди, бомби и ракети, които могат да носят в себе си специалния взривомагнитен генератор.

Владимир Михеев уточни, че подобни разработки се правят и в САЩ, и в Китай. Но огромната мощ и широкия диапазон на действие на руския високочестотен електромагнитен импулс надминава всичко, което другите държави са постигнали до този момент.

Неслучайно Русия се съсредоточава върху оръжия, които унищожават само техниката на противника и щадят живата сила. Защото така е формирано с векове съзнанието на руските хора. За тях истинската ценност е човешкият живот. И именно той трябва да бъде пазен, дори и в условията на активни бойни действия.

За разлика от Русия, съзнанието на хората в САЩ се моделира по точно противоположен начин. Там, не само в уестърните, но и в останалите холивудски филми, човекът с пищова убива всички около себе си. И след това се самопровъзгласява за „победител“ на злото. Но какъв победител само?! Такъв, който оставя само разрушения и камари от трупове след себе си.

Именно тази разлика между Русия и САЩ прониква все по-дълбоко в съзнанието на обикновените хора по планетата. И все повече ги приближава до Русия. И ги отдалечава от бившия хегемон САЩ. Защото славянското човеколюбие винаги е импонирало много повече на света, отколкото западната „борба със злото“, която помита и унищожава всичко по пътя си.  Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*