Новите Анти-Руски Санкции – “Тройна изгода” за Путин! Нестандартният отговор на Русия ще ви Изуми! Виж ВИДЕО:

Москва даде заслужена оценка на поредния антируски щурм на Вашингтон под формата на нови санкции срещу редица руски фирми, членове на правителството, олигарси и членове на техните семейства за «злонамерени действия по целия свят». Време е ръководството на САЩ да разбере, че Русия няма намерение да се отклонява от избрания курс при никакви условия.

Според телевизионния водещ на немския канал  Welt Кристоф Ванер, поредните санкции на Вашингтон ще са изключително изгодни за настоящото руско ръководство. Владимир Путин така или иначе счита за целесъобразно връщането в Русия на изтеклите в миналото капитали, които по-рано бяха инвестирани в различни западни държави, в това число и в САЩ.

Горепосочения процес вече се наблюдава в Русия — капиталите се връщат в страната. Руските безнесмените се страхуват, че капиталите им ще бъдат замразени, ако ги оставят зад граница. По тази причина те считат, че парите им са в голяма степен в безопасност в Русия, а не в САЩ или в страните от ЕС.

Нещо повече, в случай, че западните руски капитали си върнат в Родината си, Путин няма да бъде заплашен от каквито и да било колизии с участието на представителите на бизнеса, защото те ще бъдат по-ниски от тревата, пазейки вече вложените си на руска територия свои капитали.

При всички положения ситуацията около т.нар. антируски санкции е в полза на руския президент. Той въобще не бива да се притеснява от усложняване на вътрешнополитическата обстановка заради санкциите на САЩ.

Както счита Ванер, новите американски санкции носят на Путин «тройна изгода».

А най-показателна за отношението на руския народ към западните нападки е появилата се на руския пазар хитова тоалетна хартия, на която са отпечатани санкциите!!  Виж ВИДЕОТО по- долу:

Продуктът обаче е “бутиков” – струва 31 лева

Тоалетна хартия, с отпечатан на нея текст със санкциите срещу Русия, започна да се разпространява в руския град Омск, съобщи тв. каналът 112 Украйна. Текстът е на английски език, а организаторите на кампанията вече са изпратили рула от дизайнерската продукция в посолства на три западни държави – САЩ, Германия и Великобритания.

Наскоро Западните страни удължиха с още една година санкциите, които въведоха заради анексията на Крим и вмешателството в конфликта в Източна Украйна. Организаторът Кирил Колясин обяснява, че с тази акция той и неговите колеги искат да изразят подкрепата си за правителството на Путин и външната политика, която води, а също и да покажат на западните лидери, че „не само ръководството, но и гражданите на Русия се отнасят с пренебрежение към въведените санкции”.

Колясин обяснява още, че идеята му е хрумнала още миналата година, но различни обстоятелства са го забавили при изпълнението й. Да изразят пренебрежението си към Евро-атлантическата хунта чрез такъв продукт обаче струва маса пари на руснаците, тъй като тоалетната хартия се продава в кутии по две ролки за 990 рубли (31 лв.). И въпреки това Калясин е ентусиазиран от доволно голямото търсене към нестандартния артикул.

Като бонус може да се възприеме обаче пластмасовата кутия, в която са ролките и на която са изобразени лицата на държавни ръководители от ЕС и САЩ.

ВИЖ ВИДЕОТО:

svoboden-narod.eu

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*