България е ликвидирана – мисията приключена!

След нашите публикации за демографската криза в България след 1990 г., която вече е изпратила в „гробищата“ нацията и държавата, се посипаха едни допълнения, анализи, разработки, доказателства, съпоставки, че даже и ние се изненадахме от плодовитостта на някои професори и академици, които не стават и за чистачи при нас. Не заради тяхното плагиатство, а заради нещо друго – едно е да събереш няколко цифри на едно място, друго е да посочиш причините, т.е. причинно-следствената връзка.

Но мнозинството от споменатите разработки са само цифри, т.е. липсва причината за смъртта на държавата България и на българската нация след 1990 г.

Тя е много проста – България беше превзета от мафията с подкрепата на Запада, за да свърши тяхната мръсна работа.

Ще зададем един въпрос – защо толкова години след 1990 г. не се сетихте поне да прочетете демографската програма, разработена през 80-те години от починалата неотдавна Елена Лагадинова, председател на Комитета на жените и член на Държавния съвет, която залегна в основата на невероятния демографски ръст на България, заради който, ако не беше превратът от 1989 г., България днес трябваше да има население от около 13 милиона, а жизненото равнище – на Дания и Австрия, от 1989 г. Защо?

Защото не ви стиска. И защото нещата са наистина страшни…

България е на първо място в света по смъртност на населението с 16,6 промила през 2015 г., като смъртността е около 112 000 души на година, а раждаемостта е 62 000.

Това означава, че България е и с най-големия отрицателен естествен прираст в света, което е дори по-страшно и от най-високата ни световна смъртност. Съчетанието на двата показателя дава контурите на най-страшната катастрофа в историята на България – демографската.

Според официални данни населението в България към юли 2016 г. е 7 144 653 души, но реално са с 1,3 млн. по-малко, т.е. под 6 млн., от които 2,1 млн. пенсионери. На този фон всякакви приказки за структурата на населението нямат смисъл.

Основата на всяка нация и държавност е човешкият фактор, т.е. демографията. Нещата в България са катастрофални. Това е отговорът на въпроса защо в началото на ХХІ век България се оказа болният човек на Европа. Раждаемостта в България падна до равнища, които не са били регистрирани и по време на войните. Българите престанаха да раждат и да отглеждат деца.

Това е световен рекорд. България, която имаше население от 9 милиона през 1985 г., сега има по-малко, отколкото през 1945 г., т.е. непосредствено след Втората световна война, която беше национална катастрофа, докарана ни от монархо-фашизма на Борис ІІІ.

По-кризисна страна не е имало в Европа през последните 90 години. Няма и да има през следващите 50 години.

Реално ситуацията на България е екстремният израз на онова, което се случва с повечето източноевропейски нации. Защо депопулацията е така характерна именно за Източна Европа? Защото този процес е най-характерен за неоколониализма, в който тези държави попаднаха след 1990 г.

Най-унищожената страна е България, в която е постигната целта „България – без българи“. Мисията приключена.

Защо? Би трябвало вече да сте разбрали, че от 27 години България е държава на дегенерати, управлявани от идиоти. Реално, през тези години в страната беше въведено извънредно положение и окупация на вътрешни и външни бандити.

Държавата престана да бъде партньор – корупция, примитивизъм, некомпетентност, подкупни съдилища и прокуратура, политизирани тайни служби, няколко хиляди престъпници на свобода, порочна данъчна система, разигравани под масата търгове, за да се стигне до сегашната ситуация, в която в България прилично живеят само 1 на сто, а останалите 99 на сто се лумпенизират и нямат мотивация за живот.

Отговорът на въпросите: „Кой е виновен?“ и „Какво да се прави?“ е прост и страшен. Отговорът е, че държавата на мафията трябва да бъде убита, колкото се може по-бързо, за да не убие нас.

Тази държава трябва да бъде смазана и унищожена без всякаква милост, тъй като това не е нормална държава, а АНТИ-държава, държава-мутант.

Оглавихме всички негативни класации на ЕС: по корумпираност – първи, по сива икономика – първи, по скъпи кредити в ЕС – първи, по спад на трудова заетост – първи, по скъпа енергия – първи. Последни по качество на здравеопазване и образование. Съдебната система беше превърната в изтривалка за предишните и сегашни престъпления. Начело на правителството един дебелогъз и нагъл селски бандит, който сега отправя и Западните Балкани.

Това е и отговорът на въпроса „Какво да се прави?“.

Той може да бъде поставен и иначе. „Ние тях, или те нас“, като в двата въпроса и тяхната последователност се крие отговорът.

Автор: Красимир Иванджийски

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

2 коментара

  1. Със всичко в статията съм съгласен с изключение на така наречения от комунистите монархофашизъм, по времето на Цар Борис трети, българските семейства са имали най-малко по ШЕСТ деца, така, че…. И що е то фашизъм? Изненадан съм, че и Иванджийски не знае!

  2. Фашизъм е всяко действие извършено целенасочено и с ясно съзнание, но без морал. По тази логика и сега живеем под диктовката на идеологията на финансовия фашизъм, въпреки изричния текст на Чл.11.(2) от Конституцията на Република България. Така, че да, фашизъм преди 09.09.1944г. е имало, както и да бъде назоваван.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*