ЩАТИТЕ ОТНОВО СЕ ИЗГАВРИХА С НАС!

В навечерието на Деня на детето, 1 юни, с подкрепата на посолството на Съединените американски щати е бил разпространен  видеоклип, насърчаващ хомосексуализма и разпространяващ с нищо и от никого недоказаното твърдение, че хомосексуалистите се раждат такива.

Това е поредната скандална проява на една безсрамна и опустошаваща човешките взаимоотношения неолиберална идеология, ескалирала през двата мандата на президента Барак Хюсеин Обама – идеология, за съжаление заплащана от труда на американския данъкоплатец и нанасяща тежки поражения на българското семейство.

Позорно е ЛГБТ лобито да използва репутацията на една велика страна като Америка за силов щит, зад който да налага абсолютно неприемливи и оскърбителни за огромната част от българския народ хомосексуални практики.

Позорно е да се правят внушения в разрез с българската Конституция, в която пише, че семейството е само от мъж и жена. Какво точно семейство е хомосексуалната връзка и как такова “семейство” може да бъде узаконено в България, ако не се атакува Конституцията?
Това ли е следващата цел на хомосексуалния натиск?
Позорно е средствата на милионите американски данъкоплатци-християни да се използват за насочени срещу християнските ценности политики по света, включително и в България.

Сегашното ръководство на посолството на САЩ у нас трябва да знае, че с подобни действия нанасят тежки поражения върху позитивното отношение на българския народ към САЩ.
И ако изразът “позитивното отношение на българския народ към САЩ” предизвиква скептични усмивки и горчивина, защото то вече далеч не е такова – точно посолството на САЩ у нас с такива действия носят пълната отговорност за тази тъжна картина.
И въпреки това – продължават да рушат репутацията на своята страна в България, превръщайки един възможен личен избор в държавно пропагандиран модел на подражание!
Личният избор не може да бъде обект на държавна политика и на дипломатически натиск!

Този платен хомосексуален натиск върху българското общество трябва да спре!

Тази гавра с традиционните български семейни ценности трябва да бъде прекратена!

Бъдещето на българските деца е много по-важно от нечии извратени представи за “правата на човека”!

Посланик Ерик Рубин, всичко това се отнася за Вас!

И нека най-накрая да стане ясно едно – дали ЛГБТ натискът е наистина официална политика на държавата САЩ, или хомосексуалното лоби задкулисно използва дипломатически представителства за своите нечестиви цели.

Спрете да се подигравате с България!

източник:в-к зора

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*