Цветан Цветанов счупи нагломера: Народът ни обича и иска кабинет „Борисов-4“!

„Обществото очаква пълен управленски мандат на кабинета „Борисов- 3. А ако има предсрочни избори, ще гласува за „Борисов-4“  – не за БСП“, изцепи се вторият човек в ГЕРБ Цветан Цветанов днес в тв. ефир. Вотът на недоверие към кабинета, който тази сутрин социалистите внесоха в НС, той определи като „неуместен“.

Интересно какво дава основание на Цветанов да твърди, че обществото очаква пълен мандат за третото правителство на ГЕРБ, при положение, че предните два кабинета „Борисов-1 и 2“ бяха свалени с масирани всенародни протести, а шайката на Борисов и Цветанов досега не е издържала на власт повече от три години.

Междувременно мощни трусове вече клатят и третия кабинет на Бойко Борисов. Протестите на майките на деца с увреждания продължават с пълна сила, след като правителството показа отвратителното си отношение към тях и най-цинично им отказа промените, за които настояват. Ще припомним само как премиерът Борисов пренебрежително заяви, че искал „да му се махнат от главата“.

Шефът на опитомения от Брюксел и ГЕРБ псевдо-синдикат КТ „Подкрепа“ Димитър Манолов пък се изцепи, че: “Не сме общество от изроди, че да ни тикат непрекъснато в очите някакви деца с увреждания“. И посъветва протестиращите майки да си приберат децата вкъщи, че не било полезно да стоят по цял ден по улиците на слънце.

Когато управляващите демонстрират подобна безчовечност към най- уязвимите в обществото, това е сигурен знак, че скоро ще паднат от власт. Самозабравили се, оядени, улисани в несекващите ламтежи за още власт и още пари, те не усещат как чергата под краката им вече дими.

Защото изтерзаното българско общество изобщо не желае пореден управленски мандат на доказания некадърник и крадец Бойко Борисов. Народът иска наистина видими резултати. И съвсем не се възторгва, когато българския министър-председател плюе по децата с увреждания за това, че ги има, и унижава майките им за това, че са ги родили.

Разбира се, това пренебрежително и унизително отношение на ГЕРБ не е само към децата с увреждания и близките им, а към всички в държавата: ГЕРБ унищожи по план дребния и среден бизнес, а едрия заграби за себе си и монополизира. Подхвърли на пенсионерите „увеличение“ на минималната старческа пенсия с 4,60 лв. И тя вече гони завидните 125, 58 лв.

19 000 онкоболни пък остават без лъчетерапия, защото нямало пари. По тоя повод Здравната каса щяла да създаде специална комисия, която да решава кой ще живее и кой – не.

И за капак, четем как днес Славея Сиракова се изцепила във фейсбук, че… й се повръща от майките на деца с увреждания. Държавата не била длъжна да им помага. Никой не им бил виновен, че са родили недъгави деца. Да си ги гледали сами. Това не е шега. Написала го е! 

За непросветените да кажем, че Славея е по-голямата дъщеря на Илиана Раева и Наско Сираков (хрантутници на всяка власт, които забогатяха като крезове само от източване на спорта). Момичето е регистрирало свое НПО под шапката на Сорос и под благовидната причина, че уж помага на бедните, всъщност източва държавата. Че на кого да се метне?! На отец Иван от Нови хан ли?!?

Да, има само едно по-страшно нещо от това да родиш дете с физическо увреждане. И то е да си родител на Славея Сиракова. Не, ли?

Така или иначе, дотук я докара България под ръководството на ГЕРБ: Господарите на държавата – управляващите олигарси и децата им те заплюват като нищожество и боклук само защото си пенсионер, болен, инвалид… Тоест – не си годен физически да им бачкаш.

По- страшно не може да бъде. Та за какъв пълен мандат и какво четвърто правителство бълнуват ГЕРБ? ОСТАВКА, БЕ БОКЛУЦИ МРЪСНИ! И НЕ ДВАЖ, А ТРИЖДИ ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ! Skandalno.net

 Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

един коментар

  1. Герб ще останат в историята, като унищожителите на България и убийци на една цяла нация.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*