Султанките са навсякъде – охраняват, строят магистрали… характеризират се огромна наглост и успяха да „оправят“ цялата държава!

Вече я знаем тая работа – Султанка ще бъде уволнена, ще поплаче малко по телевизорите, щото са я обидили несправедливо, ще се появи некой дипутатин или няколко, които ще кажат колко Султанка е недооценена, обаче много, ама много ценна, честна и велика, колко е направила за народа и кви неблагодарни задници са тия….

Султанките са навсякъде – охраняват, строят магистрали и площади, измислят и гласуват закони, нагло ни бърборят някакви фантасмагории. Султанките биват малки, средни и големи. Обикновено са грозни и прости.

Най-често са завършили някакви квалификационни курсове, след като са завършили  някакво висше.

Понякога са завършили курсове по нещо в някой неизвестен хамерикански университет. Когато са на важни държавни постове, побъркват подчинените им тъпанари, за което им подхвърлят малко спа, командировки някъде в далечната чужбина, купони за БИЛА и карти за почивка…

Държавните султанки си назначават султанки в телевизиите, а именно и заедно, за да четат етикети и да правят други полезни за народа султански неща.

Когато са частници, султанките са непременно свързани с държавните султанки, също са прости и грозни, с екстеншани и подути устни, с дълги, твърди, гнъсни нокти и тигрови панталони, а мъжете – с бръснати глави, но за сметка на това с необръснати бузи и са корпулентни. Имат златни ланци и скъпи коли. Частниците-султанки също побъркват подчинените си идиоти, дават им ниски заплати, щото наемат дърти идиоти, които никой никъде не иска и се оплакват непрекъснато, че няма образована работна ръка, която да знае езици, да пише таблици на ексел, щото по правило, частниците султанки не знаят ни езици, ни нещо друго, освен ФБ….

Има и много големи султанки, ама много, много големи, с огромни костюми. А някои даже и в световни мозъчни тръстове ходят, че да пръскат разкош от държавата на султанките по цялото земно кълбо.

Те не са чак толкова много, но успяха да таковат мамата на цяла държава. Характеризират се с огромна, нечовешка наглост и огромна глупост. Никоя султанка не си дава сметка, че да си султанка в скапана държава, не е никак готино. Даже е адски тъпо.

Смъртта на 25-годишният Даниел Тасев, охранител във фирмата „Дефанс консулт“, който бе открит мъртъв в неделя в шахта в Партийния дом, осветли факта, че въпросната фирма е била собственост на зам. социалния министър Султанка Петрова. Тя е наета да охранява строителната площадка на новата сграда на Народното събрание.

Понастоящем едноличен собственик и управител на охранителната фирма е Филип Чипев, който обясни пред бТВ, че е „баща на внуците“ на Султанка Петрова. Нейният съпруг пък бил негов пълномощник. Петрова беше депутат от квотата на Обединените патриоти и по-късно беше назначена в социалното министерство.

Ей ви на истинската история за една главозамайваща българска кариера. Хамериканците ще ни се фукат с хамериканските мечти… Срещу нас да тичате, не можете да ни стигне, бе ей!

https://sultanka-petrova.blogspot.com/p/blog-page_27.html?spref=fb

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*