Вигенин за Симеонов: Дайте му да строи оградата срещу дивите прасета и няма да се хвърли от моста!

Според депутата от БСП, военният министър Красимир Каракачанов трябва да си направи тест за наркотици в независима лаборатория, а не в подчинената му Военна болница. Перманентните скандали в коалиция „Обединени патриоти“ предизвикаха иронични коментари на депутата от БСП Кристиян Вигенин.

Вчера военният министър Красимир Каракачанов обяви, че ще съди лидера на партия „Воля“ Веселин Марешки за клеветата, че е наркоман. За целта той си е направил тест за наркотици във Военна болница. Решението обаче вече предизвика недоумение, защото ВМА е подчинена на самия министър, и съответно не е ясно може ли да е обективна.

Според Вигенин, министърът трябвало да си направи изследвания в независима лаборатория:

„Военният министър се изследвал за наркотици във Военномедицинска академия – конфликт на интереси има тук, добре е още една независима лаборатория да се произнесе. 😉 И за да приключат всякакви съмнения за причините за конфликти, редно е БАБХ да вземе и от тримата баш-патриоти проби за бяс, пък докато излязат резултатите, да ги постави под карантина.“

Отново вчера, вицепремиерът и съпредседател на „Обединени патриоти“ Валери Симеонов обяви, че ако ВАС окончателно забрани строителството на втори лифт на Банско, ще се хвърли „от бургаския мост“ с релса за врата.

По този повод социалистът написа във „Фейсбук“:

„Мисля, мисля, сън не ме хваща от вчера. Да спасим Валери! Дайте му да строи и оградата срещу диви прасета и няма да скочи от моста! Пък аз имам много идеи как да бъде силно оскъпена, а процентите да се разпределят равномерно, вълчата урина е само едно добро начало.

Може например да се поръчат фигури на вълци, през километър, но не каквито и да е, а пикаещи – няма начин Еврокомисията да не одобри проект, щото вече имаме пикаещи момченце и момиченце в Брюксел. Хем култура, хем ВиК – щото за да са наистина пикаещи, трябва да се прокара водопровод.

После, за тройно подсигуряване, е добре да се инсталира техника – високоговорители, които да пускат вълчи вой на всеки 15 минути, ама в обществената поръчка да се отбележи да са много мощни, два пъти по-скъпи и да се загатне първата буква на фирмата-производител. Както се досещате, ще им трябва ток – да се прокара и съответно захранване, доста километри са, все нещо и тук ще падне.

За по-екологично е добре да се наредят слънчеви панели и тук-там по някой ветрогенератор, може на Гинка да се възложи, за компенсация. И за да няма обидени – и път трябва да се прокара покрай оградата, това по начало е най-добре отработено, айде асфалта догодина, сега нека да си е черен, но с две платна и няколко детелини, за щастие и късмет. Ето така и вълкът сит.

Агнето ли? Е, няма, дотук е поговорката вече, евтаназията мина.“

източник:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*