Първи версии за жестокото убийство в Русе! Последното предаване на Виктория Маринова (ВИДЕО)

На този етап полицията счита за най-малко вероятна версията, че работата на Виктория Маринова е свързана с жестоката й смърт. Това заяви Николай Кожухаров, шеф на Криминална полиция в Русе. Според него към момента все повече избледнява версията за посегателство по професионални причини. Започнал е разпит на свидетели и са назначени експертизи на компютри и ползвани телефони. Работи се по всички възможни версии, каза Георгиев.

Установен е маршрутът на пострадалата, както и хората, с които е била забелязана последно. Предполага се, че тя е била следена или нарочно издебната в момент, в който е правила джогинг.

При откриването на трупа са липсвали ключовете за колата, очилата, част от дрехите, мобилния телефон и документите за самоличност. Националният институт по криминалистика и криминология вече е започнал изследване на иззетите до момента доказателства и се очаква тяхната експертиза. Към момента се говори за един извършител.

Източници от разследването разкриха, че още в първите часове след откриването на тялото полицаите са започнали да работят по версията, че убиецът е някой, който е имал интимни отношения с Виктория Маринова, пише Блиц.

Не е известно тя да е имала заплахи покрай работата си, разкриха от телевизия TVN.

Последното предаване на Виктория Маринова е за натиска и пречките пред разследващата журналистика. В него говорят Димитър Стоянов от „Биволъ“ и румънския му колега Атила Биро:

източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*