Разкритие: Борисов Тайно РАЗПРОДАВА БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ НА АРАБИ! 1 млн. дка е продал на ОАЕ през октомври! Ще я обработват мигранти от Третия свят!

Бойко Борисов е договорил продажбата на огромни територии българска земя на Обединените арабски емирства (ОАЕ). Това се е случило по време на официалното му посещение там в края на октомври т. г. Информацията за сделката обаче беше разкрита от официален представител на ОАЕ. А българските власти до днес мълчат.

Става дума за близо 1 милион декара, колкото е обработваемата земя на две български области, напр. Кюстендилска и Габровска, взети заедно. Или пък цяла Пловдивска област. След като сложат ръка върху земята, новите собственици ще поискат да внесат работници за полската работа, тъй като българи в работоспособна възраст по селата вече почти не са останали. Пък и работната ръка трябва да излиза евтино, да няма права и да не мрънка. „Нашите ще им разрешат, защото такава е директивата на ЕС“, коментира топ журналиста Васил Василев, който е и основател на Съюза на работодателите в България и отблизо познава тези механизми.

Чуждестранните селскостопански работници, които арабите ще докарат тук, ще бъдат набирани от бедни мюсюлмански страни като Пакистан, Бангладеш или Судан. А при тях скоро ще се приселят и жените, децата и близките им. В селищата покрай обработваната земеделска земя ще започне обособяването на бързо разширяващи се ислямски анклави, които ще ускорят обезбългаряването на засегнатите области.

Васил Василев

За тази чудовишна схема, която ще изтласка българите от родината им, властта на ГЕРБ мълчи. При все че договорът за това е подписан при посещението на Борисов в Абу Даби преди месец. Схемата лъсна най-неочаквано и случайно в интервю на министърката на земеделието на ОАЕ пред вестник “24 часа “. Пред българската медия високопоставената дама разкри, че по време на визитата си в България се е срещнала с министрите на икономиката и на земеделието ни. Но и двете ведомства скриха от обществото и продължават да крият онази част от разговорите, касаеща разпродажбата на гигантски парчета от българската земя.

„Явно за ГЕРБ  икономика означава да продадеш на чужденци всичко от Татковината, което е останало за продан – земя, води и гори. Да дадеш на концесия всичко, от което можеш да вземеш и откраднеш някакви пари – полезни изкопаеми, летища, инфраструктура…“, коментира Васил Василев.

Едно е сигурно – втори национални предатели и майкопродавци като шайката на Борисов, в българската история не е имало. Не и в такъв унищожителен мащаб. В този ред на мисли, ГЕРБ и лидерът им Бойко Борисов са абсолютен прецедент, съизмерим само с някои африкански диктатури. И това, при положение, че предатели в нашата история – дал Бог! Все сме виждали човешко и морално падение… Но управляващите от ГЕРБ удариха тоталното дъно, като обрекоха собствения си народ на преселение и робия. И за да го доубият – миг преди смъртта, посегнаха и на най- свидното му – земята. Земя, чиито пазители – гордите ни българиски предци, са напоили с кръвта си… в тежки и неравни битки. За да го има това райско парче земя и днес… и да се зове „България“. Но и… за да може днес, Бойко Методиев Борисов – този най-подъл, малодушен и страшен в историята ни гробокопач на България, да я продаде на иноверци – завоеватели! Долу ГЕРБ, долу глобализма!!! Skandalno.net ви призовава към улична революция! Днес, българи, защото утре ще е късно! Часът настъпи!

Автори: Пею Благов и Надя Колева, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*