Ивайло Пенчев: Държавата трябва да спре да помага на Бедните! Милосърдието е порок! Не е вярно, че всеки има право на достоен живот!

Днес по бТВ бизнесмена Ивайло Пенчев – досаден и глуповат дърдорко, даде интервю, в което обяви, че „милосърдието е един от най-големите пороци“. И в подкрепа на думите си цитира Ницше: „Склонността на обществото да помага на ленивите и изпадналите в зависимост по свой собствен избор, е вредна“. Тук е мястото да споменем, че Ницше е немски философ, чиито трудове залягат в основата на по-късните мракобесни идеологии „фашизъм“ и „нацизъм“

Но да се върнем на варненския производител на стени за катерене Пенчев, според когото държавата разглезвала ленивите, защото буквално казвала, че „всеки човек има правото да живее достойно“. А България можела да стане много по-добро място, ако държавата позволи на бизнеса да си внася работници от чужбина, например от Шри Ланка или Пакистан..

Пенчев, ти малограмотний новобогаташо, България не глези бедните си, тя бавно ги убива под упойка. А упойката е имитирането на грижи за тях.

Единствената прослойка, която България глези, са едрите бизнесмени, които получават лъвския пай от държавните поръчки. А те отвръщат на управляващата хунта с рушвети и проценти от печалбата. Ама нещо не виждам това да те гневи.

Докато ГЕРБ ни къпят с медийни клетви за просперитет, развитие и геополитически успехи, мафиотското им управление води срещу обикновените българи истинска класова война. И разбира се, че Борисов и вярната му бизнес-клиентела ще се опитват да крият организираната от тях кървава скотобойна за бедни, зад параван от медиен шаманизъм и нелепи философски разсъждения на още по-нелепи бизнесмени. Но тази класова война за изтребление на бедните е най-реалното нещо, което се случва наоколо.

Не тълкувайте днешните думи на Ивайло Пенчев като нестандартни мисли на ексцентрик или като плод на моментно умопомрачение. Думите му са ясно осъзнато идеологическо съждение. При това базирани на шокираща лъжа. Пенчев дори не си е направил труда да види какъв точно „достоен“ живот осигурява тази държава на хората в затруднение.

България не глези бедните, тя бавно ги убива, или просто имитира грижи за тях. Иначе щяхме ли да четем постоянно новини за умрели от студ хора, непотърсени от никого с месеци. Щяха ли от страната ни вече да емигрират и болните, защото тук здравната система ги убива.Ама нещо не виждам Пенчев да се гневи на това…

На него и останалите адепти на властта на ГЕРБ са им виновни „мързеливите“ и „ленивите“ – този тумор на богаташкото щастие.

Пенчев, България всъщност е пример за това какво се случва с една държава, когато стане немилосърдна и тотално безчовечна.

Но нека видим какво казва разглезеният новобогаташ в края на интервюто си: „Да си внесем работници от Шриланка…“. И защо да си ги внесем? За да може доходите у нас да си стоят ниски. Това е разсъждение на плантатор във ферма за памук отпреди 3 века. Нищо повече. Потосмукач и експлоататор до последно.

Ето това е голямата драма на България. Класовата война тече с пълна сила. Плантатори срещу роби! Но само едната страна е организирана и вече наглее, и не се страхува да ни покаже грозното си и зловещо експлоататорско лице. Плантатори срещу роби! Война, в която засега първите печелят смазващо предимство. Но всяка класова борба завършва с триумфална победа на вторите! Разбра ли, Пенчев? 

Пею Благов, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

7 коментара

  1. Кога стана циганин кога ти почерня задника ?Кой е държавата ,бе мухльо,нали ние сме държавата!Това ,че народът е позволил на шепа кърлежи да смучат кръвта му и такива като тебе да се правят велики ли ти дава правото да говориш глупости в ефир!Ами като толкова ти се иска да ти работят работници от Шри Ланка или Пакистан що не идеш там да си развиваш бизнеса…Ти християнин ли си или само ходиш в църквата да палиш свещи и да лицемерниш пред бога…Боклукът е боклук и вони какъвто и образ да приеме!Много богаташи са фалирали и са ставали бедняци и тогава са виждали кой какъв е,но прозрението идва когато дойде възмездието , а то рано или късно идва…

  2. А защо ние да не смениме бизнесмените в България, особено такива фашизирани елементи, като Пенчев! Откъде накъде те ще сменят българските работници! Като неможе да осигурява нормална заплата, да продава бизнеса и да заминава в Шри Ланка!

  3. Да но Ивайло Пенчев днес моли за помощ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Логично или е обществото да му я оказва или по-добре е да пасува? Мога да продължа с още много неговни изказвания, в които той се проявява като УНИЩОЖИТЕЛ на света и обществото, а днес иска останалите да са негови СПАСИТЕЛИ.

  4. Сега бедните ще помагат на Ивайло Пенчев. Кръводарителите са главно цигани. При това от бедните. Сериозно трябва да се замислим дали да помагаме на такива парвенюта.

  5. Сега бедните – ако НЕ са чели тази изява на Ивайло Пенчев – ще му помагат. Кръводарителите са основно цигани.

  6. Ивайло Пенчев е с ПРОТИВОРЕЧИВО МНЕНИЕ. От една страна е ПРОТИВНИК НА МИЛОСЪРДИЕТО като смята, че то е ПОРОК. От друга страна моли – СЛЕД КАТАСТРОФАТА СЪС СОБСТВЕНИЯ СИ САМОЛЕТ – за КРЪВОДАРЯВАНЕ, което е проява на МИЛОСЪРДИЕ. Аз съм диалетик и поради това НЕ мога да бъда кръводарител. ДОРИ АКО НЕ БЯХ ДИАБЕТИК – на Ивайло Пенчев и капка кръв няма да дам.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*