КРАДЕЦ НА ГОДИНАТА

КРАДЕЦ НА ГОДИНАТА
Борбата за титлата става ожесточена! Във временното класиране, Порожанов поведе с един гърди пред Цветанов. Пламен Георгиев с целия състав на КОНПИ подтичква след тях. Краси с „Три тераси“ още не си е казал последната дума. От жените, Гинка от Пазарджик с триста милиона от незнаен произход, имаше реални шансове. Оказа се обаче, че тя тръгнала на токчета, а то трябвало шпайкове. Изостава за сега, бившата министърка на правосъдието.

Цецка само с един апартамент в София, куца в класирането. За да бъде справедлива надпреварата, и да няма ощетени крадци, ще трябва да се изнамери нов правилник. На всички високопоставени държавни чиновници и техните роднини да бъде предоставен равен шанс за изява в усвояване на фондове и укриване на данъци.

Годината има 12 месеца, но разкритията на кражбите са постоянни и редовни. Поради това, преди годишната награда, трябва да има месечно класиране. Заменките и даренията се редуват като месечния женски цикъл. Победителят на месеца например, ще получава почетна диплома – „Крадец на месеца“. Този който завоюва най-много дипломи, той да получи Сабята „Крадец на годината“!

Състезанието се провежда под патронажа на сайта „Бивол“.

Божидар Чеков

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*