Борисов: Президентът Радев е ПРОПАДНАЛ ЧОВЕК! 200 хил. Българи Умряха докато той управлява Президентството! (С ВИДЕО)

Крайно остро, арогантно, неадекватно и свирепо реагира премиерът Бойко Борисов на днешната критика на президента Румен Радев, че вследствие на 10 години ГЕРБаджийско управление населението на страната ни е намаляло с 600 хил. души. На брифинг преди минути в МС Борисов нарече държавния глава „лицемер“ и „пропаднал човек“.

Въоръжен с вързоп справки за раждаемостта и смъртността в България Банкянския сатрап с пяна на уста направи следния анализ: „По мое време, докато управлявам, са се родили 770 хил. души. Със 150-200 хил. млади българи повече са се родили по време на моето управление. (въпрос от Skandalno.net: А стари българи не са ли се родили по твое време?). От тия 600 хил. дето Радев ми цитира, 200 хил. са докато той управлява Президентството. А докато управляваше неговата партия БСП – повече мряха“, разпени се Борисов със зачервени очи, без да си дава сметка (или пък си дава, но нарочно плещи глупости-б.а.), че Радев говори не за брой починали и новородени, а за общо намаляване на населението на територията с 600 хил. души- главно заради емиграция.

Но Баце продължи невъзмутимо да сипе глупост след глупост: „Представяте ли си колко е пропаднал тоя човек Радев?! С какви данни ме замеря докато аз говоря с лидерите на Балканите как да докараме пари, как да влязат хора в ресторантите, как да напълнят хотелите, как такситата, дето сега протестират, да возят туристи, за да си изкарат парите сами, а не ние да ги съберем от данъците на хората и да им ги раздадем“, възмути се премиерът.

Освен „пропаднал“, Борисов нарече Румен Радев и „лицемер“ заради думите на президента, че трябвало да се обединим, пък днес излязъл с това остро изказване.

„Ако си спомним тези 3-4 месеца на служебното правителство, когато Радев беше и президент, и премиер едновременно (кога е била тая фантастика, си знае само Баце-б.а.), единственото, което запомнихме тези 3-4 месеца, беше много скоростното му желание да похарчи за Грипени-те милиарди“, завърши защитната си пледоария Бойко Борисов. И сега е ред на платените му журналисти и политически анализатори да поизгладят, вчешат и натъкмят тази порадна избълвана от Банкянския простотия, така че да придобие смисълът и посланието, достойни за един политически мъдрец. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*