Ген. Мутафчийски: Потвърждавам, че Много Хора ще Измрат! Имам СЕКРЕТНА ЗАПОВЕД ОТ НАТО! Иде втора Смъртоносна Вълна от Ковид-19!

България е получила заповед от щаб-квартирата на НАТО да подготви всички здравни военни заведения за втори удар от епидемия от коронавирус. В документа се казва, че очакваната втора вълна ще е много по-силна и смъртоносна от първата. Това стана ясно днес от думите на председателя на Националния щаб за борба с коронавируса проф. Венцислав Мутафчийски на брифинг в Министерски съвет. Това признание, той направи сякаш неволно, докато се опитваше да отговори на въпроса: как ВМА ще лекува пациенти с коронавирус след съобщението на НОЩ, че заразени вече ще се приемат само в 7 болници. Но така обясни и думите си от интервюто с Миролюба Бенатова, където Мутафчийски каза: „много хора ще измрат, яко ще измрат“.

„Много е важно при разхлабването на мерките да преценяваме рисковете внимателно и всяка мярка да е с премерен риск. Виждате, че това се случва постепенно и след внимателно и подробно обсъждане на ситуацията“, каза Мутафчийски по повод изречените от него думи. След което заяви, че днес е „уникален за България ден“, защото за първи път оздравелите са повече от новозаразените. „Това е чудесна тенденция. Но каквото и разхлабване на мерки да предприемем, спазването на физическа дистанция ще остане още дълго време. Каквото искате си говорете и коментирайте, аз и колегите ми изхождаме от презумпцията, че този вирус Ковид-19 съществува, че има такава епидемия и че тя е смъртоносна. Такава е нагласата и на всички правителства по света, както и на куп международни организации“, заяви той.

Генералът посъветва да не се нарушава физическата дистанция, да не се събират големи групи хора на едно място, защото е съвсем реална опасността да се стигне до взрив от заболели. Затова всички здравни служби трябва да са нащрек.

В тази връзка Мутафчийски започна да обяснява как ВМА ще лекува пациенти с коронавирус след заповедта тази функция да поемат само 7 болници. Той каза, че ВМА ще поеме всички пациенти и ще помага в борбата с коронавируса и занапред, но „имало известни предписания, поискани от НАТО, за военните болници“. „Затова ще се намери необходимият баланс – част от инфекциозните клиники, като тези в Сливен и София, ще са за граждани, а друга част преминават във военния резерв“, обясни директорът на ВМА.
След което шефът на НОЩ Венцислав Мутафчийски обяви, без заобикалки: „Вчера зам.-директор на СЗО ми каза: Не празнувайте, а се организирайте! В този дух е и заповедта от Алианса: „да се подготвят военните здравни формирования за следващ удар“, цитира Мутафчийски част от документа. След което заяви, че няма да разкрие повече, защото информацията е класифицирана.
Че коронавирусът е безобиден, а пандемията е световна измама, вече стана ясно и на малките деца. Въпросът е какво се случва!?! Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

2 коментара

  1. Брюксел и Вашингтон решили да скочат в Пропаста и Бойко понеже е „Лоялен“ член на НАТО се Хвърлил да изпробва решението!?

  2. Това ако е вярно, изводът е ясен. ГОТВЕТЕ СЕ ЗА ВОЙНА. Не е случайно изтеглянето на американците от България подготвено за края на месец май.Прочетохме тук таме и за вкарване на тежка техника.Лошото е, че тази война този път ще бъде на наша територия. Мога да предположа още, че американците ще ни използват като предпазен щит както това правиха по техен сценарии терористите в Ирак и Сирия. Отпред майките с децата а от зад бандитите или скрити активни войски в болниците и после познатите фрази- атакуват граждански обекти и тем подобни измислици, а в тях черни наемници от НАТО и САЩ.Навсякъде водиха такива войни, загубиха ги и продължават да ги губят.Така воюват само американците.
    Ако все пак има фронтова линия и тя минава през България тогава ще ни съсипат обетованата земя и ще ни заразят,изтровят или облъчат, та масово да боледуваме и измираме за да освободим от присъствието си собствената си българска земя и те да се нанесат на готово след няколко години. ТОВА СА САМО ДВА ОТ ПРЕДПОЛАГАЕМИТЕ СЦЕНАРИИ.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*