Прогноза: Ще убият Бойко Борисов до 15 юли ! Виж Тук:

Бойко Борисов ще сподели злощастната съдба на Стефан Стамболов. Писателят и поет от Пловдив Тодор Чонов прогнозира, че министър – председателят Бойко Борисов ще бъде застигнат от злощастна съдба и е напълно вероятно да го убият през това лято, също както са направили преди десетилетия с друг български премиер – Стефан Стамболов.

Зловещото предсказание Чонов направи в личния си „Фейсбук” профил, а като причини за покушението изтъква генералната заслуга на Борисов за унищожението на националната ни държава, както и това, че пряко е засегнал стратегически руски интереси. Допълнително за това ще допринесе и фактът, че прозападната васална формация ГЕРБ е лидерска партия и без патрона си Борисов тя на практика ще се разпадне, дори и да остане да съществува по документи.

„Вече всички знаят, че е пуснат в ход план за убийството на Бойко Борисов. По мое мнение атмосферата в България съвпада по уникален начин с обстановката отпреди 110 години, когато агенти на тайните служби на Русия убиват Стефан Стамболов. Биографиите на Борисов и другият западен агент и сатрап Стамболов съвпадат по един невероятен начин. Очаквам да съвпадне и датата на покушението – 15 юли, когато преди 110 години Стефан Стамболов е посечен зверски с ятагани пред сградата на днешния НАТФИЗ в София. После преброяват върху тялото му 28 саблени удара, а очевидци разказали, че докато го секли във въздуха хвърчали части от черепа му”.

Чонов е убеден, че всички беди за Борисов идват заради прозападната му и антибългарска политика, която от години деградира и унищожава държавността ни. В България има патриотични и леви сили, най-вече от средите на бившите военни, които въпреки чистките на ЦРУ след 90-та година, са запазили боевата си способност и продължават да съществуват като организации.

И именно те, подпомогнати от руските служби, ще са в основата на предстоящия атентат срещу Борисов, последван от ляво-националистически преврат, който ще вземе властта в България. Ние от Skandalno.net няма да оспорваме думите на поета-писател Тодор Чонов и ще оставим на вас, нашите читатели, правото да прецените и коментирате кой и защо съсипа България, превръщайки я от социалистическа, средноевропейска подредена държава, в страна от Третия свят.

Тодор Чонов

Името на Тодор Чонов стана известно на широката аудитория, неизкушена от поезията по повод няколко негови изключително точни прогнози и анализи, които се сбъднаха мотамо. Още през 98 г. той предсказа, че следващият министър-председател на България ще е Симеон Втори. Каза го три години преди Царя да обяви официално кандидатурата си. Удар в десетката беше и прогнозата на Чонов със статут на пророчество, че Борисов ще вземе властта и ще управлява в авторитарен режим поне едно десетилетие. Това Чонов каза през далечната 2003 г., когато Баце беше все още Главен секретар на МВР.

Дали и настоящата прогноза на Тодор Чонов, че Бойко Борисов ще бъде убит, ще излезе вярна – предстои да разберем. Skandalno.net

Автор: Пею Благов, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

8 коментара

  1. Не ми се вярва. Много го пазят, а и той не воже да не очаква, че може да му се случи, и ще увеличи охраната. Въпреки, че решат ли твърдо може би ще го направят. Не знам, ще поживеем ще видим. Абе Бойко, защо не си живееш живота, ами си се заел с тази политика, ама ти си знаеш. Сигурно има келепир в тоя работа, както го е казал човека преди много години.

    • Това е проблема на мишоците , които се изживяват на царе.Не знаят кога да спрат. Неговата работа ще излезе , като жабата във завиращата тенджера , както ни определяше , самия той нас Народа.

  2. Дай Боже да се сбъдне и мършата да пукне. Кога и да бъде утрепан тоя банкянски боклук, все ще е късно. Мамицата му и продажно копиле.

  3. Смърт за този подъл българоубиец и предател на родината ни, трепане за боклука докарал бедния народ до пълен геноцид!

  4. Чонов, като ти гледам правоъгълната глава, каскетчето и карикатурното излъчване, започвам да вярвам, че предсказатели като теб са създадени, за да принуждават нормалния човек да се кръсти и едновременно да плюе в пазвата си срещу урочасване…

  5. -ДАНО-О-О,този ИЗРОД за Нормалните и „кумир“ за простаци, курви,цигани !!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*