Взривяващо! Скандален запис на Борисов: Караянчева да каже, че е проста п*тка! 200 премиери съм на*бал в г*за, Йончева ще я на*ба през къщите за гости… Чуй записа Тук:

Cĸaндaлeн зaпиc, пyблиĸyвaн и в уоutubе oт нeизвecтeн aвтop, бe изпpaтeн и дo eлeĸтpoннитe пoщи нa paзлични мeдии, сред които и нашата. На прелюбопитния запис е българския премиер Бoйĸo Бopиcoв. Зaпиcът вepoятнo e пpaвeн пpeз aпpил-май 2019 г. В него Борисов коментира председателя на парламента Цвета Караянчева: „Просто Цвета да каже „аз съм проста кърджалийска пу*ка“ и „прост съм, мама му да е*а“…, „прост съм и ми е лесно…“ Изказването за Караянчева е във връзка с отказът й паралментът да почете с едноминутно мълчание арменския геноцид с мотива че молбата за това не е внесена навреме в деловодството на парламента. Борисов обяснява (вероятно на правителствен или партиен ГЕРБ-кадър) колко той, Борисов, бил прост и не знаел английски език, затова често не разбирал какво му говорят негови колеги – лидери на други европейски държави, ама „ги е*ал“ и „им го бил вкарал отзад… на над 200 премиера“.

Скандално е и изказването „Иначе раздуйте това, че вкарах КФН по „Еврохолд“ на тоя да му размажа физиономията, че не се съобразява с мене“. Именно „Еврохолд“ беше основен кандидат за изкупуване на българския бизнес на ЧЕЗ. Държавната КФН обаче направи проверка на дружеството, като прати доклада на прокуратурата и ДАНС. А на 24 октомври, 2019 година КЗК спря „Еврохолд“ по пътя към ЧЕЗ, а „Еврохолд“ заведе дело срещу КЗК заради това. Бързо сравнение на събитията, за които се говори в записа, показва следното – КФН влиза на проверка в „Еврохолд“ заради сделката за ЧЕЗ на 24.04.2019.

И още: „Йончева (Елена Йончева-б.р.) ще я на*ба през къщите за гости“.

– Записът е правен с външно устройство, най-вероятно в къщата му в Банкя. На него ясно си личи, че Борисов е подпийнал, а като фон се чува мазна турбо-чалга. По самият запис няма следи от маркери за СРС.

Този запис не е като другите с Борисов през годините. Този показва с безпощадна яснота начинът по който това мутренско недоразумение управлява държавата… вече 11-та година.
И, че не само АДФИ /Агенцията за държавна финансова инспекция/ и КФН /Комисията за финансов надзор/, за които пияната и сънлива МУТРА от Банкя говори в записа, но
и всички други КОНТРОЛНИ ОРГАНИ в държавата, включително ДАНС, МВР, Прокуратурата и пр.,
са НЕГОВИ БУХАЛКИ, за брутална разправа с всички неудобни на властта МУ.
Чуйте записа, който „с невиждана ярост“ говори, че българският премиер е една примитивна, неграмотна, проста, зла и отмъстителна МУТРА. Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*