Борисов се уплаши от Божков, предложи му споразумение! Ето какво:

Бойко Борисов силно се е уплашил от разкритията и атаките на Васил Божков през последните седмици. Атаки, които заедно с цяла поредица други властови скандали, записи и есемеси, са на път да катурнат корумпираното му антинародно колониално правителство. Днес на импровизиран брифинг пред журналистическите си мисирки премиерът се обърна към непокорния бизнесмен с думите: „Васил Божков да се прибере в България и да си плати парите в размер на 700 милиона лева, които дължи на държавата… и всичко ще е наред“.

Как да тълкуваме тая реплика на Борисов ако не като отчаян негов вопъл за споразумение с размирния бизнесмен, който вече буквално всеки ден залива медиите с бесни разкрития за корупцията в ГЕРБ и правителството. Като бизнесмен, доскоро част от статуквото, Васил Божков знае много. А като бивше ченге, е съобразил да документира всеки един свой компромат под формата на аудио и видео запис, есемес, документ и пр., и да си го пази в архив… именно за такива „черни дни“. Компромати – остриета, които имат качествата не просто да взривяват публичното пространство, а да секат премиерски глави и то от раз. При това Божков наскоро коментира, че всичко, което е публикувал досега е само за загрявка, а сериозните доказателства е оставил за европейската прокуратура и други междунаридни институции. Обяви също и че създава партия, която подплътена с парите му, със сигурност ще създаде куп проблеми на властта. Цялата тази поредица от многоходови комбинации и ударни атаки доведе корумпето-рекетьор Борисов до колапс. И именно на това се дължи днешната му реплика, която пак ще припомним: „Васил Божков да се прибере в България и да си плати парите в размер на 700 милиона лева, които дължи на държавата… и всичко ще е наред“.

Следват няколко въпроса на Skandalno.net:

Как така Борисов гарантира на Васил Божков че ако се издължи на хазната, като налее в нея едни спорни милиони, „всичко ще е наред“. Та нали българската прокуратура е повдигнала на бизнесмена 18 обвинения, сред които и за поръчкови убийства, изнасилвания и пр.?!  При всичката тая фактология обаче Борисов публично гарантира на Божков, че ако хазартния бос му даде едни 700 млн. лв., всички тия страшни обвинения срещу му ще отпаднат. Тоест, Борисов признава, че именно от него зависят решенията на иначе независимата прокуратура. Че само да намигне на Гешев и последния ще прекрати всякакво преследване срещу всеки убиец и изнасилвач. И Борисов си го признава.

Вторият вариант е: И на Борисов, и на прокуратурата им е ясно, че Васил Божков не е нито убиец, нито изнасилвач, но го обвиняват в това, просто защото по тяхно усмотрение, дължи едни пари на хазната (или пък на частните им банкови сметки). В такъв случай излиза, че Борисов рекетира Божков за пари чрез бухалката си – Главна прокуратура.

Ето какво послание отправи всъщност днес Борисов. Той каза:“Василе, дай да спрем с тая война, в която взаимно се убиваме, ами дай да се споразумеем: Ако ми дадеш тия 700 млн. лв., обвиненията, че си поръчвал убийства и всички останали обвинения срещу теб, падат на мига. И за други благинки може да се разберем.“. Такова предложение отправи Борисов към Божков през микрофоните на глупавите си журналистически мисирки и пред очите на дваж по-оглупялата целокупна народна аудитория – предложение за мир и омерта, както им отива на двама мафиоти, врагове, но доскорошни съюзници.

А коментарът на Skandalno.net днес ще е възкратък: Хубаво го вижте това банкянско говедо, дето пърпори по цял ден с жипката по корупционни строежи… просто защото освен да рекетира бизнеси, да краде, да псува пиян по телефона и да интригантства, няма компетенция и интерес към нищо друго… Та, това банкянско говидо за 11 години разруши и малкото останал морал, съвест и справедливост в тази държава. За такива боклуци и нечовеци народът ни казва: „Жив да го дереш, пак ще му е малко!“. И ще… Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

2 коментара

  1. ВУИЧО НА ВАСИЛ БОЖКОВ Е ГЕНЕРАЛ ПОЛКОВНИК АТАНАС СЕМЕРДЖИЕВ,СЬЩИЯТ КОИТО БЕЩЕ НАЧАЛНИК НА ГЕНЕРАЛНИЯТ ЩАБ НА БНА В ПРОДЬЛЖЕНИЕ НА 35 Г. ГАДЖЕ НА ПАРТИЗАНКАТА ВЕЛА ПЕЕВА. ЗА ТОВА ТОИ Е ТАКА АКТИВЕН В КРИТИКИТЕ. АЗ СМЯТАМ ,ЧЕ БОЖКОВ ЩЕ КАРА ДО КРАИ И ЩЕ ИМА БАЯ ПАТАКЛАМИ В ДЬРЖАВАТА.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*