Борисов: Президентът ме Снима с Дрон докато спя! Целта на Радев е да ме смачка психически, след което да ми посегне и физически! (С ВИДЕО)

Борисов: Президентът Радев си позволява да вдига дрон, подарен му от Китай, и да ме снима докато спя. Идва на 1 метър от мен. Страхувам се за живота си!

На извънреден брифинг на ГЕРБ от преди минути премиерът Бойко Борисов коментира публикувания изключително вулгарен запис, за който се твърди, че е с неговият глас, и съвсем пресните скандални снимки от спалнята му, които са му правени докато спи. И записа и снимките Борисов определи като манипулация и компромат. А целта на това мерзко ченгеджийско мероприятие срещу му била да се стигне до предсрочни избори и съставяне на служебно правителство.

Снимките със спящия Борисов бяха качени днес в социални мрежи, но само час по-късно ГДБОП ги изтри от интернет. На въпросните фотоси се видя спящия в спалнята си в Банкя Борисов, а в отворено чекмедже на нощното му шкафче се мъдри пачка евробанкноти и злато. Върху самото шкафче, до главата на Борисов пък се вижда пистолет. С пистолет под възглавницата или на нощното си шкафче спят само мутри, които заради черните си дела резонно очакват всеки един момент да бъдат застреляни.

„Защо ми пускат тия компромати сега, а не преди изборите – защото юли е важен. Очакваме да отпадне механизма. България с Хърватска е на прага да влезе в Банковия съюз и в чакалнята на Еврозоната, което ще ни гарантира и финансова независимост“. каза Борисов.

„Кога станахме неудобни? Когато извадихме страната от съветската орбита и с изключително изгодната покупка на изтребителите F-16, я вкарахме директно към истинската евроатлантическа ос. От този момент започна омразата към нас“, каза още той.

След тези зрелищни встъпителни думи Борисов изброи успехите на правителството си: Не допуснал тълпи мигранти да минат през България и най-добре в Европа се справил с коронавируса. „Днес говорихме с Шарл Мишел България да получи може би най-много пари в следващите месеци. Не е сигурно, но му казах, че като най-бедни, ни трябват пари. България строи два невъзможни проекта – „Балкански поток” и интерконектора с Гърция. Утре ще пуснат съобщение за мощен консорциум – „Дженерал Електрик”, „Росатом” и френска компания за АЕЦ „Белене”“, добави премиерът.

„И какво получаваме за благодарност? Компромати и манипулации! Аз всеки ден предупреждавах, че това ще се случи. В учебниците на КГБ пише, че трябва да създадеш такъв компромат, с който да отвратиш и самия герой на снимките”, коментира още Борисов.

Искат да ме скарат с Цвета Караянчева, добави премиерът.

Според него всички тия компромати са замислени и реализирани още преди година. Доказателство за това бил мокетът в спалнята му, който тогава бил такъв, какъвто е на снимките. „Оставаше само едно малко момченце да има до мен на спалнята и да ме обвинят в педофилия. Да, имам пистолет.”, каза още премиерът.. „Тия компромати са изготвени на първо място от президента Радев, оттам от БСП, Мая Манолова, Цветанов, Слави Трифонов и всичките ДСБ-та по земните кълбета“, отбеляза Борисов.

„Сто пъти казах, от Васил Божков стотинка не съм вземал. Колко избори спечели тази партия, която е зад мен сега, всички избори спечелихме. Видяха, че чрез избори не могат да ни бият“, подчерта Борисов. „Подреждат, монтират, правят, струват, има цели звукозаписни студиа създадени. На форума в Давос ни демонстрираха как се прави това. Как от едно мое подобно изказване – правят струват, подреждат, прикачват на един, втори телефон… Заплашва ме държавния глава, който иначе се води обединител на нацията, ама не е. И бе уличен. А сега иска и мен да ме вкара в калта. Нито ще ме откаже, нито ще се спра“, заяви Борисов. „Това са необратими процеси – банковия съюз. Това страшно ги кара да завиждат и да злобеят“, каза още той.

Целта им е да ни смачкат психически, след това ще ни посегнат и физически, отбеляза Борисов.

„Президентът Радев си позволява да вдига дрон, подарен му от Китай, и да ме снима докато спя, идва на един метър от мен. Когато питам НСО защо го допускате, те казват: Президентът го управлява. Казват му, че съм се възмутил и той го прибира. Казвам ви, че Радев ме следи с дрон“, каза Борисов.

Докато Борисов говореше тия простотии пред камерите на основните телевизии, до него се бяха изпружили председателят на парламента Цвета Караянчева, финансовият министър Владислав Горанов, председателят на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова и цялото ръководство на ГЕРБ. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

Цялото изказване на премиера Борисов можете да видите тук! ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*