2 Нови Скандални Записа на Борисов! С Валентин Златев: Корнела и Радев казали, че ти си им гръб! За Президента: Трябва да му се Подиграваме, да изглежда смешен! Това искам да видя по Новините довечера! ЧУЙ ЗАПИСИТЕ:

Нова порция скандални записи с участието на премиера Бойко Борисов изтече в интернет. Чуйте записите и прочетете техните стенограми: Първият запис е обозначен като „Valentin Zlatev call“:

Първи запис: Телефонен разговор с Валентин Златев:

Оъъъъъхххх… Обличам се да отивам в Брюксел, че да вечерям с Урсула у тях, а ше закусвам с Шарл Мишел сабалем…

Е, кво да направим…

Еми… квото дал живота, ама с тия двамата Корнела и Радев… са големи сладури. И понеже навсякъде приказват, че ти си им основния гръб, хич не е приятелно, приятно….

Друго говорят, Валентин Василиевич, ама ако искаш утре вечер, ако си тука, мини да ме видиш.

Еее, когато ти е на кеф на тебе…

Но мисля, че между редовете ме разбра, особено за … едната! Особено за едната!

Емии, хубаво беше да се чуе това. То ти го правиш в момента, така че…е хубаво да се чуват тия работи. Хъхъхъхъ /смях/

Сега насекъде разправят, че ти си зад нея, че ти си срещу…ама… просто ти казвам. Айде, кат се видиме, че говориме.

…Когат искаш, преди, след… Дет се вика, при мене все още е най-сигурно.

Айде…. Айде…

Вторият запис е обозначен като „RR“. Разговор на Бойко Борисов с министъра на икономиката Емил Караниколов за президента Румен Радев:

Втори запис: Телефонен разговор на Бойко Борисов, в който той нарежда как трябва да се подиграват на Румен Радев и Радев да изглежда смешен. „Това искам да го чуя във вечерните новини!“.

На 5.02. 2020 се провежда българско -японски бизнесфорум, ден след като Румен Радев свали доверието си от правителството на Бойко Борисов, на същия форум присъства министърът на икономиката Емил Караниколов. Очевадно е, че Борисов разговаря по телефона с Караниколов:

…Ма требаше да те запишат камерите… Ми, що не отидеш в парламента? Там тръгнаха ли си? Я виж Севда! Ако требва, ги свикай, нещо да им кажеш за тоя бизнес форум и ти го изговори, че, нали, само вдига пушилка, както вчера си казал, нали, неподкрепата трае, колко, няма и двайсет часа… И то, от тебе трябваше да прозвучи, че въпреки вчерашния му тон и глупости, аз отново съм бил държавнически и съм те пратил, за да не се усети в инвеститорите, в японския бизнес, в хората, каквото и да било. Отново съм бил по-мъдрият! Ма, ти трябва да го изговориш това! Както вчера му чукна!

Значи довчера ни е подкрепял… Намери бързо повод! Ако парламента…

Това искам да го чуя във вечерните новини! Че аз тръгвам сега да вечерям с Урсула…

Требва да му се подиграваме, да изглежда смешен!

Щото вчера от яростта си изговори всичките тея работи…

И аз вчера го казах. И ти може да си го използваш това… Ако не го направиш в парламента, нещо да отиде, Влади и Менда мисля, че са там, и Валери… Я ги виж и ми чукни само да ми кажеш. Айде, давай! Айде. Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

един коментар

  1. Ха такааааааааа. По новините няма нищо. Всичко са политически игри и интриги, а не управление на държава

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*