Внимание, Преврат! Ликвидират Румен Радев! Прокуратурата Нахлу в Президентството!

Тази сутрин прокурори нахълтаха в президентството, като малко преди това арестуваха президентския секретар Пламен Узунов и бизнесмена Пламен Бобоков. В момента се претърсва кабинета на Узунов, който на бърза ръка бе обвинен в „търговия с влияние“. Охранителите от НСО не ги спрели, нито изблъскали, както колегите им от същата служба направиха вчера с лидерите на „ДА, България“ край морската резиденция на Доган в „Росенец“. Забележете как подконтролното на Бойко Борисов и Пеевски НСО защитава Доган и как – президента Радев.

Главният прокурор Гешев е на посещение в Габрово, откъдето коментира: „Действията на Прокуратурата са във връзка с досъдебно производство, с което всички са запознати – касае престъпно сдружение за търговия с влияние ”. И въобще не споменава, че нахлуването на прокурори в Президентството е противоконституционна проява.

Случаят „Росенец“ пък Гешев коментира така: „Опитът на един неуспял политик, да щурмува Зимния дворец, е неуспешен към този момент поради няколко причини. Най-малкото защото това не е Зимния дворец, вътре не е Каренин, а Иванов беше с гумена лодка, не с Аврора. Явно Христо Иванов се опитва да установи работническо-селска власт“.

Тези обяснения на Главния каскет на републиката водят до някои аналогии и изводи:

На 11 септември 1973 г. военните на Пиночет нахлуват в президентския дворец „Ла Монеда“ в столицата на Чили – Сантяго и убиват президента Салвадор Алиенде. Официалната версия на хунтата е, че държавният глава се е самоубил. Експертиза на есхумираното тяло през 2011 г. обаче доказва, че е бил убит от превратаджиите. Демократичната социалистическа власт на Алиенде е заменена от проамериканската крайнодясна хунта на диктатора Пиночет, с безценната помощ на ЦРУ, разбира се.

Там са влезли военните. Днес, на 9 юли 2020 г. в президентството на България, страна от Европейския съюз, нахлуха прокурори. Това е разправа с президентската институция. Приликите се налагат сами.

За „Росенец“… Гешев сравнява скандала от онзи ден с щурма на Зимния дворец в Петроград (Санкт Петербург) през октомври 1917 г от болшевиките. Зимния дворец е олицетворявал властта и държавата. А от думите на Гешев излиза, че летният крайморски дворец на Доган е символ на властта и държавата България. Гешев се опита да прояви сарказъм, но всъщност каза истината. Радев се изказа остро срещу Доган и Пеевски, настоя да бъде свалена охраната на двамата от НСО… и още на следващата заран прокурори нахлуха в Президентството. Под чий контрол е прокуратурата и кой назначи Гешев за Главен прокурор – сетете се сами.

Превратът е факт. Спете спокойно българи. Днес мафиотската герберо-депесарска хунта смаза президента, избран с над 2 млн гласа. „Размазва“ го чрез „инструмента“ си Гешев, избран за главен прокурор като единствен кандидат с гласовете на подчинения на хунтата ВСС.

Утре е ваш ред. Но защо да ви пука – сеира е пълен, а зрелището – гарантирано. Българската мечта е реализирана. Тя се простира до салатата, ракията, телевизора и да опънеш нещо по-така за десерт…

А за отклоняване на вниманието от течащия преврат, на и без това дебилизираното население му се поднася здравното недоразумение Ананиев, който по същото време дава тв. брифинг за коронавируса с новите рестриктивни мерки за населението. Потрес!

И къде са онези над 2 млн. българи, които гласуваха за Радев? Не им пука май. Нито за президента, нито за демокрацията, нито за собствената им съдба като народ и поединично.

Но… Да живее България – държавата на неограничените прокурорски и полицейски възможности! Народ и мафия – единни, като пръстите на здраво стиснат юмрук! Власт и обвинение в единен строй, повели маскираното стадо към сияйните висини на диктатурата!

Не те ли е срам бе народе, достойнство и чест хич ли не ти останаха?! Бог да я прости България…

СКАНДАЛНО.НЕТ ПРИЗОВАВА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, КОИТО СЧИТАТ СЕБЕ СИ ЗА ДОСТОЙНИ И ЧЕСТНИ ХОРА, НЕЗАБАВНО ДА СЕ СЪБЕРАТ ПРЕД ПРЕЗИДЕНТСТВОТО… В ЗАЩИТА НА СВОБОДАТА! Да защитим Президентската институция от бруталния опит на Мафиотската Хунта да овладее и последното островче на демокрация в страната ни. Начален час на протеста – 14 часа. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*