Румен Радев преди минути: Да изхвърлим Мафията от изпълнителната власт и прокуратурата. Мутри, вън! (С ВИДЕО)

„Българската мафия постигна невъзможното – обедини и настрои срещу себе си всички почтени хора и партии от целия политически спектър. Това заяви президентът Румен Радев, който слезе при хилядите протестиращи на „Дондуков 2“ в негова защита. „Мафията – вън!?, призова държавният глава. От нас зависи да изхвърлим мафията от изпълнителната власт и прокуратурата, която прокуратура

Мафията ГЕРБ използва по най- безпардонен начин за свой щит и за политически репресии. Българската мафия е безцеремонна, защото прекалено много я търпяхме. Защото твърде много време бяхме зрители на собствения си живот и търпяхме лъжите от екрана. Но днес гневът се излива на площада, заяви Радев.

<strong>И продължи: „Гневът от лъжите, от грабежа, произвола и рекета на Хунтата, обсебила властта в България. Гневът от всичко онова, което прокуди 2.5 млн. българи зад граница и днес тормози всеки един от нас. Това е битка за достойнството ни, за децата, за бъдещето, за природата ни… битката за справедлива, модерна и достойна България. В тази битка ще сме заедно всички, които милеем за родината си… която днес е в смъртна опасност… Множеството му отговори с възгласи „Оставка“. Какво още каза Президентът Радев Вижте във видеото:

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*