Общински съветник от ГЕРБ в Пловдив: Кретени! Искат оставката на Бойко защото са некадърни и прости и Завиждат!

Ангел Славов е общински съветник от ГЕРБ в Пловдив

Журналистът Татяна Кристи показа какво е мнението на общински съветник от ГЕРБ в Пловдив за протестиращите срещу правителството. Той ги нарича „прости“, „завистливи“ и некадърни. И не само това. Вижте изявлението на полуграмотния общински съветник, както и коментара на Кристи. Час след като написа мнението си, Ангел Славов го изтри от профила си във Фейсбук.

Ето какво написа Татяна Кристи: „Представям ви общинския съветник на ГЕРБ в Пловдив – Ангел Славов – негов пост относно мнението му за протестиращите с/у ГЕРБ и правителството. (макар, че вече постът му е изтрит, нетът все пак е запазил тези дълбокомислени думи за поколенията). Също от нета разбрах, че „образованието“ на този е нещо като „експерт по сигурност“ и това обяснява, че е „грамотен“ и е „СЪС образование“.  ха-ха-ха!

Татяна Кристи, Фейсбук

Ангел Славов: „Няма да се даваме на хора с основон образование! Писна ми от кретени! Искат оставка на Бойко заради това, че са некадърни и прости! Като не можете да се развиете в този живот, няма място за вас! Аман вече! Зависта ви е неоправдана! Няма да ви мълча вече! Срам за вас, че сте некадърници!“, пише Славов.

Ангел Славов не е никак дребна риба в структурите на ГЕРБ в града под тепетата. До 2016 г. същият беше зам. кмет на един от шестте градски района- „Западен“, след което стана шеф по партийно назначение на пловдивския Общински инспекторат.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*