Разкритие: Американските служби DEA и SOD РАЗСЛЕДВАТ Пеевски и Домусчиев за ТРАФИК НА НАРКОТИЦИ (ВИЖ ДОКУМЕНТА)

Две американски специални служби разследват българската компания „Биовет“ и бизнесмените Делян Пеевски и Кирил Домусчиев във връзка с наркотрафик в Близкия изток. Това се вижда от документ, публикуван от сайта Narod.bg. На колегите от Narod.bg писмото е изпратено по имейл от анонимната поща guerrillamail.com. Припомняме, че точно през същата имейл услуга бяха изпратени до медиите скандалните записи и видео с премиера Бойко Борисов. За които американска лаборатория потвърди, че са автентични.

Сега, вероятно същият изпращач, дава нова информация, също изключително скандална. В имейла си е приложил документ и допълнителна информация, разкриващи, че срещу лицата Кирил Домусчиев и Делян Пеевски се води разследване. То е стартирало през април месец тази година, като основен акцент в него е незаконната търговия на криминални организации от Източна Европа с каптагон. Става дума за глобална престъпна синдикална мрежа за производство и дистрибуция на каптагон за Близкия изток, като в центъра на въпросното разследване на американските служби е подозрението, че чрез тази търговия се финансира тероризъм.

ЕТО ГО ДОКУМЕНТА:

АНТРЕФИЛЕ ОТ ДОКУМУНТА НА ДЕА, В КОЙТО СЕ ТВЪРДИ, ЧЕ ПЕЕВСКИ И ДОМУСЧИЕВ СЕ РАЗСЛЕДВАТ ЗА ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ С КАПТАГОН И ЗА ФИНАНСИРАНЕ НА ТЕРОРИСТИЧНИ ОРГАНИЗАЦИИ

Един от основните обекти в разследването на американските спецслужби е българската компнаия „Биовет“, която се контролира и управлява от българските бизнесмените Делян Пеевски и Кирил Домусчиев, пише в документа.

В публичните търговски регистри името на Дилян Пеевски като собственик на „Биовет“ не фигурира. Дружеството е акционерно и над 80% от него се държат от компанията Хювефарма АД, собственост на братя Домусчиеви. Но със сигурност DEA и SOD знаят по-добре от нас.

Любопитен факт е, че американските служби обозначават Делян Пеевски като Person Of Interest (POI).

Според тяхната информация, Пеевски прекарвал значителна част от времето си в Обединените Арабски Емирства, където същият имал жителство и от където управлявал цялата си бизнес мрежа по света.

Американската служба за борба с наркотрафика (DEA), чрез Американското консулство в Дубай, са поискали пълно съдействие и допълнително информация относно бизнес интересите на Делян Пеевски на територията на ОАЕ лично от Дубайският департамент за криминално разследване (CID).

Лицето, което пък персонално се е заело с тази задача, е лично директорът на CID в Дубай, Джамал Джалаф, става ясно от сигнала.

Прикривали ли са Борисов и Гешев разследваните в САЩ за производство и търговия с наркотици бг. олигарси Пеевски и Домусчиев?!

Българският премиер Бойко Борисов и главният прокурор Иван Гешев са знаели, че Агенцията за борба с наркотрафика (DEA) и Управлението за специални операции (SOD) разследват българската компания „Биовет“ и бизнесмените Делян Пеевски и Кирил Домусчиев във връзка с наркотрафик в Близкия изток.

Те са били уведомени от американските власти. Нещо повече, от българската прокуратура и от българските служби е поискано съдействие. Това съобщи дипломат, пожелал анонимност. Българските власти не са отказали съдействие на US-службите, но реално не са направили нищо. При това положение би могло да се предположи, че някой във властта е силно заинтересован разследваните да бъдат защитени.

Логично е да си зададем въпроса: Как така Борисов и Гешев, които се хвалят непрекъснато с „огромните“ си успехи в борбата с корупцията и организираната престъпност, не са направили нищо да се пресече тази мафиотска структура.

Преди седмица Борисов заяви гордо, че е най-награждаваният българин от чужди служби и държави. За какво? За снимките на чекмеджето с пачките и пищова? За заметения скандал с цигарената контрабанда от Булгартабак или за „усвоения“ 1 милиард от сделката по продажбата на Виваком? Домусчиев е председател на КРИБ – Конфедерация на работодателите и бизнеса и Борисов често се среща с него да обсъжда важни въпроси в областта на икономиката. Лично Борисов преди време откри ложа на частния стадион на Домусчиев в Разград и дори отпусна над 5 млн лева за този ремонт. Сега излиза, че държавата е наливала пари на наркотрафикант, от чийто бизнес на всичкото отгоре се финансират и терористични организации…

МВР, ДАНС и съответните служби са пряко подчинени на Борисов. Как така те са проспали функционирането на такава мащабна престъпна мрежа, а след като американците са ги информирали, не са си мръднали и пръста да разследват?

Къде е бил и главният прокурор Гешев, който всеки ден дава изявления пред камери и микрофони как води пунически войни срещу организираната и битовата престъпност. Как така и той е пропуснал да забележи с какво се занимават Делян Пеевски и Кирил Домусчиев? Да не би да ги е прикривал, заради заслугата на Пеевски да го ръкоположат за обвинител №1?

Хунтата е на колене в минутите преди да бъде гилотинирана… Развръзката е до дни! Оставка и затвор… за да оцелее България! Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

един коментар

  1. То това се знае отдавна, и не само за близкия изток ,но и източна европа. Работил съм в Биовет Разград,и там има цехове ,който никой не знае какво се прави вътре. Преди време когато Домуза купува Биовет Пещера, вътре е имало продукция за 9 млн.,а завода е купен за 7, предполагам се досещате как го е купил и защо старите собственици не са си изнесли стоката. Пеевски не е съсобственик на Биовет,но за да стигне стоката до близкия изток, трябва да премине през Турция, а знаем ДПС кой я спонсорираи на кого е приближена.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*