Проф. Иван Чалъков: COVID-19 е БЕЗОБИДЕН! 40% от пробите за коронавирус са компрометирани

„Доказано е, че 40 % от пробите за коронавирус, не се взимат правилно и следователно са негодни. Вирусът засяда в дихателния епител, където има ресни. И пробите се взимат от там. Да прекараш тампон през носа не е проста работа, изисква умения и способност. Там трябва много внимателно да се работи. И пробата в никакъв случай не трябва да се взема с памучен тампон, каквато е масовата практика на тестващите за Ковид-19. Същите масово взимат материал от места, където няма дихателен епител. Така реално не правят нищо. Всички тези несъответствия правят около 40% от пробите у нас компрометирани и негодни“. Това каза пред БНР проф. Иван Чалъков, изтъкнат специалист по „уши, нос, гърло“, бивш ръководител на клиниката по УНГ в болница „Царица Йоанна-ИСУЛ“.

„Всеки ден ни съобщават по телевизията за някакъв брой заразени от коронавирус. Но хората трябва да знаят, че в момента никой в държавата не може да провери верни ли са тези цифри… Срещу всички колеги, които се съмняваме, които сме на друго мнение, властта извади една вирусологична полицейска бухалка. Тази бухалка я държат чиновници, хора, които нямат нищо общо с вирусологията и епидемиологията, хора, които през живота си не са лекували пациенти. Трудовият ми стаж като лекар е 47 години и 23 дни. Този мач с епидемиите го играем всяка година.“, посочи проф. Чалъков.

По думите му „Ковид-19 е вирус на грипа. Не е нито толкова вирулентен, нито пък опасен. Единственото по което се отличава от останалите сезонни вируси е, че е нов щам и ще ни е нужно по-дълго време да си създадем колективен имунитет“.

„Всеки ден Щабът ни информира за някакъв си брой „оздравели“. Това е оксиморон. Няма как да са оздравели, след като никога не са били болни. Щабът си е измислил някаква напълно нова, немeдицинска терминология, чиято единствена роля е да манипулира населението. В момента във всички реанимационни отделения имаме всичко на всичко 30 души. Броят им даже е необичайно малък за сезона. Но дори за тези 30 болни не се казва с какви придружаващи заболявания са. Не се казва и починалите с Ковид-19 от каква болест всъщност са умрели“.

„След две-три години този сравнително безобиден вирус ще влезе в обикновената противогрипна ваксина… Съобщават ни как за 1 година прекаралите коронавируса в света са 80 млн. души. И тази цифра би ни се сторила много мащабна и стряскаща ако не знаехме, че за периода 2009-2012 всяка година в света са били заразени от различни грипни вируси 2,5 млрд. души, а броят на починалите от тях е от порядъка на 100 млн. Но до началото на 2020 г. тия данни никой не ги коментираше. Приемахме ги за нормални“, завърши професорът. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

един коментар

  1. -Склонен съм, да му вярвам-с Неувредената ми още Ценностна Система+Добро Физическо и Психическо Здраве, ъй като не съм Дегенерат ! За Разлика от Повечето „българи“, с онези Пораженски „разбирания“ и вечното…гъзолижещо
    поведение-навсякъде !! А тези Дегенерати имат ли „хуйня“-шки Ген,добит от
    Агресора-ОКУПАТОР,масово изнасилвал,убилам,грабил-за 3-те години „престой“
    :1944-47г.!? ИМАТ…Я !!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*