Лъжат ви! Никой в България Не Умира от COVID-19!

Корона пандемията не е нищо повече от една зле скалъпена и изключително некадърно проведена международна измама. В България годишно умират по около 100 хил. души (от всякакви заболявания + естествена смърт). Толкова бяха и през миналата 2019 година. Знаете ли какъв е броят на починалите за периода 1 януари – 30 октомври, 2020 г., тоест за 10-те отминали месеца на 2020 г. Отговорът е: 74 хил. души. Което ни подсказва, че 2020-та, годината, в която ни атакува „един от най-смъртоносните и свирепи вируси в историята“ – COVID-19, за България ще е и годината с най-ниска смъртност. Как така вирусът върлува вече 10 месеца и не е повлиял по никакъв начин на общата смъртност в страната. Че същата даже е и намаляла.

От сутрин до вечер медиите на властта ви облъчват с всевъзможни информации по „горещата“ тема. Новините, свързани с коронавируса заемат 90 % от информационните емисии на националните телевизии. Обаче аз имам един въпрос към уважаемите читатели: Като сте толкова добре информирани, научихте ли колко процента от населението е заразено… към днешна дата, към вчерашна, към миналия месец…? Не, нали? И още един въпрос: Като ви съобщават броя на умрелите от коронавирус за деня, поне веднъж казаха ли ви и общия брой на починалите от всякакви други болести + естествена смърт за същия ден? Ей така, да можете да съопоставите какъв е процента на починалите от коронавирус, сравнен с всички останали смъртни случаи в страната… Няма и да ви ги кажат.

Защото това са двете най-прецизно укривани тайни от манипулаторите, които ви уверяват, че навън върлува нещо страшно, което ще ви изтреби с невиждана ярост … и то яко.

Защо Щабът, правителството и СЗО крият тези данни? Защото веднага ще ви стане ясно, че ви лъжат, че ви манипулират. Ще ви стане ясно, че коронавирусът е най-обикновенно грипче, което няма склонност да убива.

Не е за вярване, че си имаме цял щаб за борба с коронавируса, който прави по 11-12 хил. PCR-теста на ден, но същият не може да ви каже колко процента от популацията в страната е заразена. А това е най-важната информация, защото когато се изправяш срещу някакъв враг, първата ти работа е да научиш колко голям и силен е той. А иначе само половината от тези дневно 11 хил. теста, взети на случаен принцип от всички региони на България, биха дали доста точна социологическа картина какъв процент от населението в страната ни е заразено с COVID-19. Вместо това Щабът ви съобщава: „Днес имаме 1000 новозаразени при направени 5 хил. PCR-теста“. А на следващия ден: Днес имаме 2000 новозаразени при направени двойно по-голям брой тестове, а именно 10 хил. Кому са нужни тези данни и какво полезно научаваме от тях?! От социологическа и информатционна гледна точка са пълен боклук, защото не ви става ясно в кой регион са тествани тези „новозаразени“, на случаен принцип ли са ги избирали или са тествани предимно пациентите в ковид-отделенията на болниците. И като ви съобщят днес за 2000 новозаразени, значи ли че цялото останало население в страната не е заразено. Ежедневното изброяване на броя новозаразени е пълен абсурд, прилича на военна сводка с брой убити и ранени.

Защо никога няма да ви съобщят процента на заразените в страната или в региона, в който живеете:

Защото ако например ви кажат, че 30 % от хората във вашия град са с Ковид-19, вие ще си кажете: Това значи, че всеки трети от моите познати, колеги, роднини, приятели и пр. е заразен. И когато след 2 седмици видите, че всички те са в прекрасно здраве – не са починали, не са влезли в болница, че даже не се и закашлят… тогава ще хвърлите маската, ще теглите една здрава псувня на Щаба и правителството и… ще се превърнете в свободен човек, когото те повече не могат да контролират посредством най-силното им оръжие – страха.

Същото ще направите и ако заедно с бройката на умрелите от коронавирус, започнат да ви съобщават и общия брой на починалите в страната – от други заболявания, от старост… Както вече ви казах, той е почти константна величина – около 300 души на ден. Една трета от тях са млади хора. Тоест, манипулаторите имат ограничение в раздуването на цифрата на починалите от коронавирус. Тя няма как да надвиши 300. Освен ако не решат да фалшифицират и мъртъвци. Но тогава рискът да бъдат разкрити, ще е огромен. Може да се каже още много по темата, но за това в някоя от следващите статии. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

2 коментара

  1. Поклон към написаните истини и към този, който ги помества.Всеки от нас и сам, ако е с аналитичен ум стига до същите изводи. Важно е да говорим, за да заглушим лъжите на изродите, които плашат нацията заради кражба на пари от Европа, и от всички нас. Всяка година е имало грипни епидемии, дори с повече умрели. Имало е маски, имало е карантинирани, но никога паника и затваряне на Икономиката.

  2. Пею Благов е фалшив профил,следователно и съответната статия не е правдоподобна.Независимо ,че съм на същото мнение по въпроса.За предпочитане е който публикува статии да е реален човек ,който да отговаря за написаното.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*