Топ Разузнавачът от ГРУ Полк. Вл. Квачков: COVID-ПАНДЕМИЯТА Е ИЗМАМА! В ход е Глобална Операция по…

Полковник Владимир Квачков е топ съветски и руски разузнавач, дългогодишен директор на отдела за диверсии на ГРУ към Генералния щаб на руската армия. Наскоро излязлата негова книга „Сянката на прилепа се превърна в медийна сензация в Русия и половината свят. По причина, че в нея са събрани факти, документи и разкази за дейността на най-голямата разузнавателна служба в света – Главното разузнавателно управление на Генералния щаб на Руската армия (ГРУ). А сензационните твърдения в книгата на разузнавача не са никак голословни, защото зад тях стоят официални заключения на Научно-изследователския институт на Военното разузнаване на руската армия. Дали информациите, изнесени от Квачков са верни – за това можете да съдите от факта, че книгата му е забранена в САЩ и Европа.

Ето какви данни изнесе Квачков за пандемията от „Ковид-19“ пред 19rus.info и stalingrad.tv. Истината ще ви ШОКИРА: „Явлението коронавирус не е медицински проблем. То трябва да се оценява от гледна точка на глобалното разпределение на силите в света. Корона-пандемията е лъжа. В момента пред очите ни се реализира глобална стратегическа специална операция! Това е командно-щабно учение на глобалното неолиберално задкулисие.

Ние в ГРУ не вярваме в Богове и дяволи. Под прикритието на фикцията „Ковид-19“ глобалистките неолиберални елити са задействали операция по съкращаване броя на населението на земята. Трябва да останат максимум 1-2 милиарда души. Прекалено много сме вече, а невъзобновяемите природни ресурси намаляват скоростно. Коронавирусът и икономическата криза са свързани.

Може да сте забравили, но първият удар на глобалистите по установената консервативна международна система беше на 11 септември, 2001 г. Бяха ударени двете кули на търговския център в Ню Йорк. Това събитие развърза ръцете на глобалисткия елит, управляващ САЩ да обяви световна война на тероризма. Всъщност този първи акт беше началото на войната срещу човечеството.

Имаше четири самолета тогава. Но показваха кадри само от двата „Бойнг“-а, които се врязват в кулите-близнаци. Разговарял съм подробно с наши пилоти. Те ми казаха: Как човек, който се е обучавал да лети на малък учебен аматьорски самолет, в следващия момент сяда в огромен „Боинг“ и с точност до 1 метър се врязва в сграда? Това е абсолютно невъзможно, разбирате ли?

И аз питам, как тези терористи-маймунки, които били превзели самолетите, са се ориентирали в непознат огромен град, какъвто е Ню Йорк? При това са се движили със скорост над 700 км в час. Как тези „пилотчета“ са се справили? Пълни глупости. Според мен на борда не е имало никакви терористи, а чисто и просто самолетите са били прихванати и проводени от компютърна програма директно към целта. Пътниците и пилотите вътре може да са крещели, пищели, скачали, плакали – но от тях вече нищо не е зависило. Компютърът е управлявал!

Ами уж третия самолетът, който се врязал в Пентагона и за който така и не видяхме кадри от момента на врязването му? Огромен самолет „Боинг“, пълен с пасажери, се разбива се в основите на зданието и от него не остава нищо, нито прашинка. Нито сантиметър от тела, седалки, части, двигател… Това е пълен абсурд и съответно измама.

За четвъртия самолет пък да не говорим. За него и до ден днешен не е ясно накъде е отлетял… и имало ли го е въобще.

Ето това сътвори глобалисткото задкулисие на 11 септември 2001 г.

След като овладяха САЩ и Европа, а с тях и три четвърти от останалия свят, след като пуснаха здрави корени в Китай и Русия и са на път да овладеят и тези последни два бастиона на консерватизма, сега глобалните неолиберални елити стартираха програма, която е последен етап по овладяването на властта на планетата – това е програма за тотален контрол над човечеството. Тази програма е от нов тип и се нарича „коронавирусна пандемия“. Пресмятаме и се получава, че на ден в света от COVID-19 умират около 3000 души. И така е вече цяла година. Та това е едно нищо на фона на 7.5 млрд. души на планетата. Това е една жалка цифра, която на всичко отгоре и не нараства прогресивно. Тогава за каква пандемия може да се говори изобщо.

Ясно е, че пандемията е измама. Както е ясно и че това командно-щабно учение на глобалисткия елит има съвсем друга цел: Да изплаши хората, да ги стресира, да им наложи психологически натиск. Хората се паникьосаха, изпразват магазини, заключват се вкъщи, спряха да ходят на работа и да произвеждат и купуват стоки. И точно това е целта на финансово-либералното задкулисие. Политическите и гражданските права на хората трябва да бъдат задушени. Това са второстепенните задачи, които водят към изпълнение на първостепенната: съкращаване броя на жителите на земята. Сатанинска политическа задача. Успоредно с това глобалистите реализират и финансово-икономическата си цел: да раздуят финансовият си балон в още по-голяма степен. В момента този балон е на стойност около един квадрилион и читиристотин трилиона долара. Пълен балон. Това са пари, необезпечени с нищо – просто едни хартийки. Зат тях не стои нито труд, нито природни или други материални ресурски. Но те целят да раздуят този балон двойно и тройно повече и го постигат чрез новата корона- криза, която пак повтарям – не е медицинска, а икономическа. И е изкуствено предизвикана. Първоначално китайците се вързаха на СЗО, но после усетиха измамата. И побързаха да заявят и то категорично, че коронавирусът има изкуствен произход. Не природен! Разпространен е изкуствено специално в Ухан. Добре, но защо след Китай първата ударена друга държава беше Италия? Много просто. Избрали са я на напълно случаен принцип: Трябвала им е някоя западна европейска страна, където да тестват и развърнат психо-политическата си пропаганда. Чрез медиите, институциите и НПО-тата си глобалистите нагнетиха ужас и наблюдаваха и анализираха резултатите – как откликва и реагира населението на тази измама.

Искам да ви кажа, че глобалното задкулисие зорко следи кой се подчинява и кой – не. Следят се реакциите на всички правителства и колко от тях изпълняват разпорежданията на ръководителите на командно-щабното учение на глобалното задкулисие. За операция „COVID-19“ в Китай първоначално бяха използвани про-американски настроени хора от управлението (т. нар. троцкистки комунисти в ККП, които са в тесни връзки с неолибералите от Демократическата партия на САЩ). Тези хора са всичко друго, но не и правоверни комунисти. Те са неолиберали, които се интересуват само от пари. Но по-късно консервативното крило на Китайската ком-партия, която е анти-американски настроена, усети измамата и даде отпор. Затова и в Китай от месеци няма случаи на „заразени“ и „болни“ от коронавирус. Коронавирусът не е нищо повече от инструмент в ръцете на глобалните елити, чрез който те в момента и завбъдеще ще извличат икономически и политически ползи в колосални мащаби.

Ние от ГРУ, като сериозно военно разузнаване, наблюдаваме и отчитаме какво се случва, защо и кой има полза. Китай и Европа са икономически противници на САЩ, където са централите на глобалния елит. Затова точно в Китай и ЕС бе завихрено това мероприятие с фалшивия вирус-убиец. Това са заключенията на Научно-изследователския институт на Военното разузнаване към Генералния щаб на руската армия.

Разбира се третото направление на удара е Русия. Русия не е икономически конкурент на Съединените щати, но ние сме силни другаде. Затова към нас те са се прицелили да изпълнят главно първата си задача – съкращаване на населението. Към това ще се стремят спрямо нас глобалистите и ще се опитат да го реализират в най- близко бъдеще. Наясно сме. И ние в Русия се подведохме в началото, когато СЗО обяви пандемията, но сравнително бързо разбрахме за какво става въпрос. Само едно ще ви посъветвам – следете внимателно действията на нашите ръководители“.

Владимир Квачков е кадрови офицер от Военното разузнаване. Дълги години е бил директор на отдела за диверсии на Военното разузнаване.

Има и други странни неща около Квачков. По време на извънредното положение в САЩ заради коронавируса, прокуратурата спира хиляди профили на потребители във Фейсбук, Инстаграм и др. платформи, заради публикации, които цитират горните твърдения на разузнавача Владимир Квачков. Прокуратурата налага на интернет платформите да ги свалят с мотива, че са неверни, подвеждащи и пр. Спрени са и сайтове, а на стотици граждани са повдигнати обвинения. Част от действията на прокуратурата са в следствие на сигнали от страна на Пентагона. Но Владимир Квачков с одобрението на Научно-изследователския институт на Военното разузнаване на руската армия вече е обиколил над 20 държави, където по студия и медии обилно и напоително обяснява как неолибералните глобалисти, позиционирани в САЩ планират да унищожат 6 от 7-те милиарда души на планетата. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

2 коментара

  1. пълни глупости….ГРУ на Руската армия …???…ГРУ не е ли на руската държава,и е част от КГБ(комитет государственаго безопасности)….Именно ГОСУДАРСТВО(държава),,,а не на руската армия….

    • ГРУ Е ГЛАВНО РАЗУЗНАВАТЕЛНО УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕНЕРАЛНИЯ ЩАБ НА РУСКАТА АРМИЯ . А КГБ е Комитет за държавна сигурност .това са две различни стриктори.имат много общи неща но едните се занимават с политически разузнавания а другото със събиране на воена информация

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*