Разкритие: Ето Колко Струва на Народа Престоя на Мафиота Б. Борисов във Властта! Цената ще ви ШОКИРА! Виж Тук:

Още преди няколко години предупреждавахме, че лицето Б. Борисов ще обяви война на Русия. Не бяхме разочаровани. Направи това във внесения от него доклад за някаква „национална сигурност“, одобрен за… 7 секунди от присъстващите правителствени тъпаци, със съдържанието, че Русия е враг и заплаха за националната сигурност и че, ако има война ще се бием срещу нея.

 

Ние пък отдавна твърдим, че именно Борисов и бандитите около него от групировката ГЕРБ са най-голямата заплаха за националната ни сигурност. И отново не бяхме разочаровани, защото вече нямаме нито сигурност, нито нация.

Достатъчна е само таблицата долу, от която се вижда, че България е на последно място в Европа по заплата именно при „премиерстването“ на Борисов, далеч след най-изостаналите само допреди 10 години други държави в района.

Напълно логично България е и страната, чиито граждани са с най-ниско потребление на стоки и услуги, т.е. по жизнено равнище, в целия ЕС. Това обаче не пречи на бившия пожарникар да си дава сам „отлична оценка за свършеното от него“.

Обявяването на Русия от Борисов за враг с подкрепата на тримата национал-глупаци Каракачанов, Симеонов и Сидеров, може да се дължи и на информацията, че в Русия, Германия, Турция и още няколко държави е започнало разследване на Борисов и България за доставките на оръжие за главорезите от Ал Кайда и Ан Нусра в Сирия и Ирак.

По този начин пожарникарът – „геополитически корифей и международник“, който не може да върже 2 думи на чужд език или 5 думи на български, в които да бъде открит все пак някакъв смисъл, може да завърши като военен престъпник, т.е. най-голяма опасност за националната сигурност, в което вече някой едва ли се съмнява.

Само ще припомним, че според независими експерти, досега пребиваването на Борисов във властта струва на България около 500 милиарда евро. Повтаряме – 500 милиарда. От тази яма, излизане няма. А те си пишат свободни съчинения кой им е врагът.

Заради това „войната не е между лявото и дясното, а между нас и тях“.

Дойде време за барикадите. Наистина вече няма какво да губите. Свободен Народ

Източник: Строго секретно

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

един коментар

  1. Това Еврейче Борисов,няма ли кой да му тегли коршума абе този тап народ защо го тарпат още,този мангал трябва да баде ликвидиран,иначе той ще унищожи БГ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*