Полк. Николай Марков: МОЯТА ВОЙНА ЗАПОЧВА! След 11 години Мутро-Мафиотска Власт, България е на прага на Апокалипсис!

Ще го кажа директно – България е колония, затова властта в нея се дава единствено и само на силно зависими престъпници. Зависими от американския департамент и ЦРУ. Затова у нас няма и автентична силна опозиция. Няма условия нито да се формира, нито да вземе властта. Мутро-мафиотската колониална диктатура няма как да бъде свалена с меките средства и архаични методики, с които в момента се опитваме да го правим. Необходими са други, много по-радикални средства.

Най-голямото страдание, което ми причинява престъпната власт на Банкянския Сатрап, нещото, което лично мен може да ме докара до най- крайни действия е скритото и явно унищожение на българските природа и подземни и надземни ресурси. Разполагам с достоверна информация за поголовна, тотална сеч на вековни гори в цялата страна, граничеща с унищожение след ядрена война. Българските гори изчезват пред очите ни, планините ни се превръщат в пустини. Последствията ги знаете – суша, завинаги изчезват животински видове и останалото биологично разнообразие. Влизаме в безводна катастрофа, невиждана в хилядолетната ни история, много ценни билки се унищожават безвъзвратно, диворастящите гъби които са безценен природен дар са пред заличаване. Вековните дъбови и букови гори с уникални видове в тях няма да се възстановят дори след 200-300 години.

За 11 години разюздана власт, Борисов и престъпната му шайка ГЕРБ докараха България до първите в света места по замърсен въздух от изгаряните токсични отпадъци на цяла Европа, до застрашително дългогодишно безводие и силно замърсени почви, негодни да произвеждат стандартизирана и качествена продукция. България е пред Апокалипсис!

Не София, а България е обявена за крайно мръсна и токсична територия, уважаеми български граждани! Събудете се, защото утре ще е късно.

Какво изобщо можем да правим на подобно място и какъв стандарт на живот можем да постигнем, без преди да започнем всичко отначало с изхабени инструменти, да заличим дори спомена за Хунтата ГЕРБ – тези най-долни и низки национални предатели, които унищожиха родината ни!? Ще става още по-лошо, ако ние продължаваме да сме все така безчуствени. Зная, народе, че си духовно отчаян и демографски обезкървен от престъпната западна шайка и нейните местни колониални администратори – еничари. Но пътят ни е запречен от престъпници и долни печелбари, наричащи себе си бизнесмени и политическите им мекерета, които отдавна са загубили човешкия си образ, личната си чест и дори човешкото си достойнство.

Българи, в момента, в който ви пиша тези редове, изчезва завинаги цяла планина от самородно злато, която е видима, защото се намира над земната повърхност, но това се прави по толкова подмолен и престъпен ред, че самите вие не можете да си представите мащаба на грабежа и чудовищния резултат за самите нас! Страшни са днешните български прозападни еничари – престъпници, облечени в политически, магистратски и биснес одежди – безскруполни, арогантни и цинични твари. Елементарни лицемери, облечени в безсрамие!

България има нужда от нашата защита, господа! Нашата България, не чуждата.

България има нужда от теб, от мен и от всички нас – заедно. Защото без нея и нейната топла пазва, ще ни превърнат в скитници, безделници, маргинали, в ненужни на света отломки. Отломки от една голяма екологична и духовна катастрофа. В третокачествени работници по чужди земи, които се молят на колене за парчето хляб. Никой чужд не уважава и не обича слабите и изпадналите в бедност.  Такива по широкия свят се унижават и прегазват. Такъв е земния закон, въпреки политическите алабализми на колониалните ни господари от Запад за някакви фалшиви евро-атлантически ценности и морал.

Унищожението на България трябва да бъде спряно на живот и смърт. Категорично и без милост!

Приемете тези редове като началото на моята борба с мафията ГЕРБ. Верую, от което няма да мръдна и една стъпка встрани, докато пасмината срещу ми не се разбяга с ужасени писъци. Не ме интересуват никакви евро-либерални политики, измислени глобализации, корумпирани прокурори и съдии, изгубени в себе си алчни лекари, крадливи боклуци, фалшиви крими- олигарси и цялата останала елитна сволоч. Искам България да се върне в Рая, където винаги е била! И завинаги.

И искам това да се случи веднага. Войната започва! Skandalno.net

Полк. Николай Марков, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*