Доц. Мангъров: Всеки, който се Ваксинира – Рискува! Става Опитно Свинче в Третата Фаза на проучване на ваксините!

Ваксината на Пфайзър вкарва в организма ви информационна РНК, която образува антитела. Проблемът е, че никой не може да гарантира, че тези РНК няма след години да провокират онкологично заболяване, например. Тази информация се придобива след дългогодишни клинични изпитания. Това заяви днес топ инфекционистът доц. Атанас Мангъров по тв. „Евроком“. Ето какво каза още той:

Поне 10-15 години са нужни. Всички ваксини срещу COVID-19, които се рекламират в момента, са в третата си фаза на проучване, която ще продължи поне 10 години. А всички, които се ваксинират с тези пробни и неизпитани ваксини, трябва да знаят, че са доброволци и опитни свинчета в третата фаза на клиничното им проучване. Неслучайно всички фирми-производители на ваксините срещу COVID-19 са освободени от отговорност за последствията на тези ваксини върху организма. Цялата отговорност е прехвърлена върху държавите, които закупуват тези ваксини.

„Държавите обаче също са си измили ръцете. Те карат гражданите си да подпишат документи за информирано съгласие, с което декларират, че са информирани за всички нежелани ефекти и щети за здравето, които могат да последват. С тези декларации и производителите, и държавите бягат от отговорност. Правителството ни обещава, че гражданите ще могат да избират между няколко ваксини, с които да се набодат. Но какво значи избор, при положение, че и самите производители към момента не знаят какъв ще е бъдещият ефект от тези ваксини, както и какви поражения върху организма могат да нанесат те.

Притеснява ме и нещо друго. От щаба НОЩ повтарят като мантра, че ако човек е прекарал коронавирус, той също задължително трябва да се ваксинира. Ковид инфекцията е вирус, който предизвиква организма на заболелия да изработи имунен отговор. Ако човек е прекарал коронавирус, той вече изграден имунитет и е несериозно, даже вредно, да се ваксинира“, каза още инфекционистът доц. Мангъров. Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*