Елена Гунчева: Не Сваляйте Маските и Мълчете, Овце такива!

Двата най-четени вестника в Австрия са подложени на унищожителни критики за това, че си позволили да публикуват отворено писмо на противници на мерките срещу COVID-19. Писмото е подписано от уважавани лекари, юристи, икономисти и прочие, като се посочват изследвания, че маските са вредни, а ваксините – недостатъчно проучени. Но се оказа, че на всяко мнение, което пречи на плана на кукловодите да подчинят човечеството, за да спечелят още власт и пари, му е забранено да получи публичност. И е напълно забранено да мислиш нещо различно от официалната версия, колкото и налудна да е тя.

Човечеството е преживяло много зарази. Включително чума, испански грип, ебола, птичи грип, туберкулоза, тиф и т.н. Но винаги мерките срещу заразите са били широко и свободно обсъждани. Досега никога не беше се случвало да се забранят различното мнение и обществените дебати какво трябва да се прави. Бих приела мерките, ако лекарите бяха единодушни и в тях имаше някакъв здрав разум. Но няма. Просто ни е забранено да коментираме, да разсъждаваме и дори да питаме.

И аз се питам: КОМУ Е ИЗГОДНО?!? Защото никога в историята правителствата не са били особено загрижени за здравето и живота на народите си. Инак за много по-смъртоносни болести като рак и сърдечно-съдови заболявания, на които се падат 90 % от всички смъртни случаи в света, биха взели много по-сериозни мерки, включително и превенция. Вместо това те решиха да налеят стотици пъти повече пари в някакъв COVID. Или ТЕ знаят нещо, което ние не знаем, или изпълняват някакъв пъклен план. ПлаНдемия, която да им позволи контрол над нас.

Сложете маските и мълчете! Съгласете се да се ваксинирате с нашите експерименти. Не протестирайте. Свободата е илюзия, войната е мир, а вие сте овце!

Елена Гунчева, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*