Eтo кой ще ни yправлява cлед Бopиcов! CАЩ с нов пoлитически пpoект за Koлониятa Бългapия:

Вече 30 години България е колония на САЩ и като такава тя не избира кой да я управлява. Управленските ни проекти се съставят и назначават от Вашингтон, а изборите са само камуфлаж за пред маргинализираното и наивно местно население. СДС, НДСВ и ГЕРБ са американски проекти, така както са с американско финансиране и всички десни микро-партийки и мрежата от хиляди неправителствени организации – НПО. И то не само у нас, а в целия Европейски съюз. САЩ не желаят лява партия да управлява която и да е от колониите им, включително и България. Това би им създало проблеми с политиката на експлоатация, която прилагат във всичките си подмандатни територии. А директивата им за България е: БСП да не взима никога властта. И за целта от години изборите в България се фалшифицират. За това съдействат ЦИК, социологическите агенции, всевъзможни политически НПО-институти и медии – до една на грантово финансиране от САЩ. Затова е и силно лансираната през последните години анти-комунистическа пропаганда, прокарвана под натиск и добре заплатено чрез медиите, културните институти, образователното министерство и пр.

Нито един български премиер от Филип Димитров до Бойко Борисов (с изключение на Жан Виденов) не е поел този пост преди да мине курс по идеологическа подготовка в Съединените щати и без одобрението на американците. Същото се отнася и за министрите ни на външните работи, на културата и образованието, както и за поста Главен прокурор. Всички български държавни и обществени институции преливат от про-американски агенти за влияние и контрол – ще ги познаете по грантовото им US-финансиране.

На 4 април, 2021 г. в България ще се проведат избори. Управляващият и в момента колонията България американски политически проект ГЕРБ е морално изхабен и спешно трябва да бъде заменен с друг. Друг популистки проект, който да бъде рейтингово напомпан и да отклони вниманието на потъналите в бедност и безперспективност широки народни маси от изконната и спасителна за тях лява идея. Защото ако оставят ГЕРБ да управлява 4-ти мандат – западните господари се изправят пред сериозната опасност Колонията да се разтресе от ляворадикална революция, която ще събуди страната от евроатлантическия й робски сън. Ще последват честни избори и съставяне на правителство на БСП и ПП „Възраждане“. Нататък е ясно – България излиза от ЕС и НАТО, кандидатства за членство в ЕврАзийския икономически съюз и се отваря за китайски инвестиции. Именно това е кошмарът на пропадащата във все по-дълбока системна и икономическа криза САЩ. Защото повлече ли крак България, същото ще направят и останалите държави от Източна Европа, а неоколониалната империя на янките ще започне да се рути като плочки от домино.

Кой е новият управленски проект на американците за България:

За изборите на 4 април американският политически инженеринг е разгърнал витрило от десни и дясно-центристки партийки като „Да, България“ на Христо Иванов, ДСБ (бивши костовисти), Изправи се.БГ на Мая Манолова + Отровното трио, партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“ и „Републиканци за България“ на Цветан Цветанов. Общото между тях е, че са финансирани и подпомагани организационно и медийно от един и същи американски център за влияние, имат открита топла връзка със соросоидната НПО-гражданска мрежа и… мразят мафиотско-мутренския модел „Борисов“ не по-малко от лявата БСП. И понеже „омразата към БСП“ е главното условие на американските им спонсори, за да се докопат до властта, обаче „Столетницата“ няма скорошни грехове, защото последните 11 години е извън властта, то представителите на тия 5 партийки се чудят какви аргументи да изсмучат от пръстите си, за да обяснят на електората защо не желаят да се коалират с БСП – безспорно най-голямата, най-последователната и най-яростна опозиция на ГЕРБ… И единствената парламентарно представена формация, която отказа да се коалира с Хунтата, въпреки многобройните покани на Борисов. Следете внимателно обясненията на лидерите на тези 5 партии – те са абсурдни.

В игра с американците е и президента Румен Радев.

Гарант за този нов американски политически проект от няколко малки партии, които ще се коалират и ще поемат властта в България след изборите, е не друг, а президентът Румен Радев. Основанията ни да мислим това са няколко:

1- Тъкмо Румен Радев с вдигнатия си юмрук даде сигнала за началото на Цветната революция срещу мутро-мафионското управление на Бойко Борисов. Американското посолство първо подкрепи протеста, а след като правителството се откупи с няколко неизгодни за България сделки, US-амбасадата подкрепи Борисов и разтури протеста. В протестите се включиха организирано всички спонсорирани от САЩ соросоидни НПО.

2- Назначените водачи на антиправителствения и про-президентски протест бяха „Отровното трио“. Същите сега се прикрепиха към една от партиите, които ще управляват страната в коалиция – Изправи се.БГ на Мая Манолова.

3- По същото време, най-изненадващо, избраният за президент с гласовете на БСП Румен Радев уволни шефа на кабинета си Калоян Методиев заради приятелството на последния с Корнелия Нинова. След който ход отношенията между Радев и Нинова охладняха до точката на замръзване. Нинова вече не дава гаранции, че БСП ще подкрепи Радев за втори президентски мандат.

4- Най-изненадващо за левите си избиратели, 90 % от които са и русофили, Президентът отиде в Талин, където стана двигател на русофобския американски военен план за война срущу Русия, наречен от янките за благозвучие „икономически и инфраструктурен проект Триморие“.

5- В същото време, в момента всички психо-десни партии, които по дефиниция са и русофобски, се скъсват да хвалят Радев. Нищо че според ГЕРБ той бил президент на БСП.

6- Като по сигнал, във вярност към президента отскоро вече се кълне и цялата останала про-американска агентурна мрежа у нас, съставена от журналисти, социолози, политолози, културтрегери и други нищоправещи, но разполагащи с американско грантово финансиране „общественици“. Същите тия пак вкупом доскоро обявяваха Президента за „руска подлога“ и „комунист“. В коленопреклонничеството си пред новият избраник на САЩ Румен Радев обаче сега я докараха до там лидерът на ДСБ Атанас Атанасов днес да заяви: „Нямам нито една забележка към президента. Очакваме да ни връчи мандата след изборите“.

7 – Натрапчивият призив на Борисов към Радев да обяви позицията си по ареста на руския блогър и опозиционер Алексей Навални никак не е случайна. Борисов прекрасно разбира, че е изгубил доверието на американските си ментори, чийто нов избраник е Румен Радев. Но Баце ще се бори докрай, защото има много какво да губи.  Борисов: Питам вече втори път Радев за ареста на Навални, а той оглушително мълчи!

Защо Радев мълчи по темата?! Защото ако подкрепи ареста като законен, ще се хареса на левите си избиратели от БСП, но ще изгуби доверието на американските си ментори и дори да бъде преизберан за президент, току-виж същите му спретнали импийчмънт. Ако пък заклейми задържането на руския опозиционер като противозаконно, ще загуби подкрепата на левичарите-русофили, които са основната маса от неговия електорат.

А с натрапливият си въпрос за Навални, Борисов всъщност казва на Радев: И ти, и аз сме американски агенти, но аз поне съм откровен такъв, докато ти, Радев, се спотайваш, лицемерничиш и флиртуваш с левите избиратели. Радев, ти си лъжец! Това му казва под формата на въпрос безспорният мафиот и българоубиец Бойко Методиев Борисов. И май е прав!

Истинските господари на колониалната територия България, САЩ са издали заповед: Лявата БСП не трябва да управлява. В това отношение САЩ дават и личен пример. За справка вижте вечното второ място на американския социалист Бърни Сандърс в Демократическата партия, въпреки огромната му популярност. 

Американското клеймо „БСП не трябва да управлява“ е и причината за роенето в лявото политическо простарнство на България. Имам предвид всички онези перманентно напускащи БСП през годините, които впоследствие се коалират с десни партии, за да влязат във властта. На същото се дължи и вечното второ място на Столетницата на фалшифицираните избори с вечните 1-2 % под американския кандидат ГЕРБ… с витиеватото обяснение, че на БСП все нещо не им достига за да вземат властта. Това, което не им достига е разрешението на американския господар. Това е и причината всички останали партии да бягат от БСП като дявол от тамян… без разумни аргументи. Защото от години кандидатите да управляват страната ни, сами или в коалиция, си знаят, че трябва максимално да се дистанцират от понятията „справедливост“ и „солидарност“ – всичко онова, което символизира автентичната лява партия БСП. Skandalno.net

Автор: Пею Благов, Skandalno.net 

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*