РУСИЯ ГНЕВНО и КАТЕГОРИЧНО: Българският Народ Не Заслужава да го управляват Борисов и ГЕРБ! Не сме ВРАГОВЕ на България! Виж Тук:

Вчера парламентът прие Доклад за състоянието на националната сигурност на България. В него Русия се посочва като основна заплаха за страната ни. В тази връзка Министерството на външните работи на Руската федерация се обърна към зам. председателя на парламентарната група на ГЕРБ и по ирония на съдбата – съпредседател на Групата за приятелство между България и Русия Красимир Велчев с въпроса: „Г-н Велчев, Вие  страхувате ли се от нас?“

Въпросният Красимир Велчев не успя да даде отговор на този простичък въпрос, понеже го е завладяла политическа шизофрения. Припомняме, че на традиционния събор на русофилите край язовир „Копринка“, тази година същия този виден гербер Велчев заяви, че не трябвало да се бърка любовта към руския народ с политиката.

Какво следва от думите на този „европейски гражданин“? Значи: обичаме руснаците, но на всяка крачка, с политическите си действия, пречим на държавата Русия… а отгоре на туй се съюзяваме с най-големите й врагове. Герберите са най-върли приятели на майданното укро-управление на Порошенко, което извършва откровен геноцид над руските хора в Донбас. Пак герберите са най-големи дружки със Запада и САЩ, които водят необявена, но пък подла и хищническа война срещу Русия и руския народ за да сложат ръка на природните им ресурси. Това ли се нарича „любов към руския народ“, а г-н Велчев?

Ако трябва да сме точни, русофобията е патологична форма на шизофрения, която е обхванала не само Красимир Велчев, но и Бойко Борисов и всички гербери. През ден Борисов говори за мераците на неговото правителство да дружи с Русия и да развива търговски отношения с нея в сферата на икономиката, енергетиката, образованието, културата… А в същото време пак Боко подготвя нашата армия като член на НАТО за война с Русия. Затова Вождът напълни страната с натовски бази и складове за оръжие. Затова купуваме само НАТО-вско въоръжение трета употреба на възсолени цени и т.н. А Борисов не пропуска и момент да каканиже, че щом ние сме в НАТО, Русия ни е противник и враг. Какво е това, ако не тежка форма на шизофрения?

Затова и ние, както Черноризец Храбър, ще се обърнем към триезичниците, за да попитаме: „На това какво да кажем или що да речем на такива БЕЗУМЦИ?“ Защото именно „БЕЗУМЦИ“ е точната дума за днешните управляващи, които тайно и подмолно ни готвят за война с Русия.

КРЕМЪЛ, МОСКВА, РУСИЯ

Нещо повече: Руското министерство на външните работи е удивено и възмутено, разбира се, от факта, че почти половината депутати от нашия парламент членуват в Групата за приятелство с Русия… Но в същото време, същите тези депутати гласуват откровено русофобски документи, подобни на днешния доклад за националната сигурност, който обяви Русия за супер заплаха за България.

И единствената ни утеха е, че „докладът“ е приет, само заради факта, че ГЕРБ имат малък превес по брой гласове спрямо останалите парламентарни групи. Защото „докладът“ е приет с подмолните герберски гласове.

По този повод руските дипломати заявяват, че в Русия хората имат друга представа за приятелство и дружба. И че ако РФ дружи с някоя държава, то нейните чувства са искрени.

Руското външно министерство заяви и още нещо: Че в България няма истинска демокрация, защото решенията на правителството, което се мъчи да обяви РФ за враг на България, нямат нищо общо с мнението на българските граждани. А за каква демокрация можем да говорим, когато управляващата плутокрация се опитва да натрапи своите фашизоидни виждания на силно и масово русофилски народ, какъвто е българския?

По данни от социологическо проучване на агенция „Галъп Интернешънъл“, проведено в началото на октомври 2017 г., 85 % от гражданите отговарят, без да се замислят, че Русия не е заплаха за България. Огромна цифра, нали? И твърде красноречива за настроенията на българските граждани! В добавка цели 62 % от българите са посочили, че България не е готова за Шенген. Хайде сега да отгатнем от първия път, ако днес се проведе референдум дали да продължим своето членство в ЕС и НАТО, колко процента ще гласуват против членството? Ние от екипа на Skandalno.net залагаме на 75 %.

Изводите са ясни и за несведущите. Българските граждани не искат Шенген. Не искат ЕС и НАТО. Искат съюз с Русия и Евразия.

Така е. И така ще бъде. Защото няма на света страна, по-близка на България по кръв, език и дух от Русия. Въпросът е какво правим още в ЕС и НАТО, които са наши исторически врагове? Които през годините и вековете назад разпокъсваха България на части, докато от нея не остана почти нищо? И които само за последните 25 години унищожиха мощната в икономическо и военно отношение социалистическа България, а народът прокудиха през девет планини в десета.

Въпросът е какво правим още в съюз със Запада, когато най-могъщата държава на света – Русия – е наша сестра? Наша кръв и наша плът, както е казал народния поет Иван Вазов?

Отговорът е ясен на всички: САЩ и Западът се опитват да разделят България и Русия чрез назначената от тях колониална администрация в лицето на вече три български правителства – „Борисов-1, 2 и 3“. Това е!

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

15 коментара

 1. „… ако днес се проведе референдум дали да продължим своето членство в ЕС и НАТО, колко процента ще гласуват против членството? Ние от екипа на Skandalno.net залагаме на 75 %…“
  Това е страхотен довод, Иво. Но си спомни какво написа за българския народ преди доста години поетът Никола Вапцаров: „Народът прост…“ Те и затова го застреляха. Издаде дълбоко пазена държавна тайна.

 2. Управляващите не могат да разберат,че колкото повече отдалчават България от Русия толкова по-„близка“ ставаме с Турция докато пак влезем в техните граници. Русия единствено има интерес от цялостта на България. Страхът на Запада към Русия се подклажда целенасочено и той е толкова голям,че никога Няма да пренебрегнат интересите на Турция на Балканите защото Турция им трябва срещу Русия.Затова Ердоган си развява коня и ги плаши,че ще напусне нато. винаги ще прежалят териториалната цялост на България за сметка на интересите на Турция. Обратно Русия има интерес България да е цяла

 3. Много сте странни, все искате някакви приятелства. Ама тези тук аз наречени приятелства не са без цена. Не разбраха някои хора, че никой който не е българин не желае добруването на българите, пък и колкото и добронамерени привидни намерения да има. Всеки от тях иска за завладее и заграби. Що сте толкоз непрогледно тъпи?
  Работила съм за шефове и руснаци българи,и украинци – така както може да те мачка руски ботуш, никой не мачка.Явно трябва да ви поуправлява на по-ниско ниво чужденец и тогава може би ще проумеете, че никой не идва да ви даде каквото и да е, а да ви направи послушни роби, да ви унижава, пречупи, обижда и да заграби каквото може. Съпругът ми работи за германци – същата работа са. Всички са гадна сган, която ни мрази.
  Проблема е че сме толкова страхливи за жалкото си вече съществувание, че не можем да се вдигнем като народ и да поискаме нормални условия на труд и съществуване от нашите си подтиснатици, които са такива, защото робуват на чужди, небългарски интереси.

  • Като цяло е така, но тука въпросът е, че НЯМА КАК ДА СМЕ САМИ и трябва да изберем по- малкото зло. Ако се огледаш исторически, ще установиш, че ЕДИНСТВЕНО Русия, СССР и Русия са ни помагали, по един или друг начин. Също така е естествено, че безплатен обяд няма и нищо не се прави „за спорта“,ВИНАГИ ЩЕ ИМА ЛИЧНИ ИНТЕРЕСИ, въпроса е чуждите интереси, ако не да си съвпадат с нашите, то поне да са близки и еднопосочни. В политиката приятелства няма има интереси.

   • с какво ни помогнаха? с комунизма и хиляди избити
    без съд и присъда стойности наши българи. не за
    50% а изцяло безплатно газ да ни доставят,
    не могат да изкупят геноцида над българският
    народ. България трябва да лавира, а ние
    българите да сме готови за свободата си и да
    се борим за нея.!

  • Ти си долна продажна курва на Баче Боико човек. Колко ти плати да напишеш това ма курво долна…….

 4. България с тая управа е загубена
  Русия и България са били винаги в братски взаимоотношения и дано така да си остане

 5. До сега от както съществува нашата Родина само Русия е помогнала когато сме били в беда,а правителството е с тези които са ни бомбандирали,с тези които са изпратили наблюдатели след баташкото клане,но не са взели никакви мерки.Тези хора трябва да си направят тест на 4-ти километър.

 6. Предупреждение

  Предал народа си без свян
  Вековна дружба поругаваш
  На чужда злоба даваш дан
  На Юда кръста заслужаваш

  Във църквите кадят тамян
  За руско-българската слава
  Ще бъдеш вечно ти презрян,
  Без нефт и газ,с вързопче плява.

  Въже,осъден и палач
  Тълпа възторжени зяпачи
  Слънцето избутва здрача
  За клетника дали ще плачат?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*