Борисов на 3 март: Строителите на Магистрали са Истинските Герои на България!

Часове преди началото на празненствата послучай Трети март председателката на народното ни събрание, по-известна сред народа като ПКП Караянчева се скара задочно на президента Радев от връх Шипка. Часове преди Радев да произнесе своята реч от славния връх, в интервюта по всички големи телевизии тя натърти, че тържествата са под нейния патронаж. „Тържествата на Шипка са под патронажа на председателя на Парламента, а това, че Президентът е решил да дойде днес тук и да чете слово- това си е негов проблем. Радев би следвало да е тук единствено в ролята си на смирен гражданин, а не на оратор. Аз днес съм тук като гражданин. Заради противоепидемичните мерки днес на Шипка няма официални тържества. Няма нужда да четеш помпозни слова, важно е единствено какво чувстваш и да го споделиш с хората, дошли тук“, обяви Караянчева пред камерата на Би Ти Ви.

„На този връх трябва да преосмислим действията си и като народ да се замислим защо повече разрушаваме, отколкото градим. Защо не можем да се обединим зад една обща цел. Трябва да бъдем силни в името на България и да преглътнем различията си. Не е нужно да си правим на инат“, каза още Караянчева.

КОМЕНТАРЪТ НА SKANDALNO.NET:

“ Трябва да бъдем силни в името на България и да преглътнем различията си“, изцепи се днес простата кърджалийска п… А ние от Skandalno.net се запитахме кое от всичките „различия“ с управляващата крадлива сган ГЕРБ трябва българския народ да преглътне… според призива на Караянчева. Това ли, че повечето хора в България работят честно и почтено… и пак нямат чекмеджета с евра и златни кюлчета като гербавия вожд Борисов?! Или това, че вече 11-та година начело на държавата ни са заседнали хунта неграмотни неандерталци, от които ни е срам до посиняване. Или това, че племето на банкянския Винету срина държавността и легитимните институции в нея до основи и до кота нула… до такава степен, че сега всички чакат Мутрата да решава всеки казус в държавата… А той взима решенията според това как се е събудил, в какво настроение е… както и според това какво му е хрумнало на момента в тъпата кратуна?

Липсвало разбирателство в държавата, казва ПКП. Но не обяснява на каква база да стъпим народ и управляващи, за да се разберем. Защото ГЕРБ май разбират базата като подкрепа за Борисов. Да, ама не. Народът изтрезня и вече не ще да гласува за човек, произлязъл от силовите групировки, който държи в офшорните си сметки в САЩ над 4 млрд. долара – крадено от българския народ.

Четем още, че Караянчева казала: Всеки българин да се качал на Шипка, за да поднесе цветя!!! Караянчева, чиито знания по география са като на пекинска патица, явно не знае, че на Територията сме около 6.5 млн. души. И ако приемем призива на госпожата… и вземем, че всички се качим горе – това няма ли да наруши противоепидемичните мерки на любимия й щаб НОЩ?! И още един въпрос: Къде пак се скри Мутрата. Не го видяхме нито на Шипка, нито на площада в София. Явно по стар свой агентурен прийом, за 11-та поредна година, зададе ли се национален патриотичен празник – той се скрива в дупката си като мокра мишка. А, пардон! Току-що научаваме, че премиерът (простете ни квалификацията) днес цял ден инспектирал строителството на магистрала „Струма“. И даже интервю дал, в което казал: „Лесно е да празнуваш свободата, но трябва да се върши работа. Аз съм тук при истинските герои на България – при работниците, при строителите на магистралите и пътищата“. Егати демагога, егати популиста, егати идиота!!! Не на нас тия, Бочко Банкянски. Кажи си, че шефовете ти – глобалистите от „Козяк“, са ти забранили каквато и да е проява на патриотизъм, бе, ченге непоръбено.

Така премина тазгодишният Трети март, драги читатели. Но има и нещо положително – идат избори. На 04.04 да ги изметем… а после – по затворите. С присъди – според „заслугите“ им към Майка България. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*