Правителството на България Призна, че Вирусът SАRS-СОV-2 СОVID-19 НЕ СЪЩЕСТВУВА! (Запитване към и от Министерство на Здравеопазването, Официални Документи)

Представяме ви заявлението за достъп до обществена информация, подадено от Радка Димитрова Сиренкова! (Поздравления от екипа на Skandalno.net за отговорната ви обществена позиция, Радка!) Министерството на здравеопазването няма информация за Коронавируса! Признават го от самото министерство в отговор по Закона за достъп до обществена информация.

Нямат изготвени доклади за вируса от експерти вирусолози, не разполагат и с научни изследвания, извършени от независими български учени, които да докажат, че има изолиран коронавирус!!! Измамата на века и гаврата с човешката наивност лъсна!
Чакат ви съд и присъда, жалки измамници!

Обяснете сега на народа, който ваксинирахте, на каква база сте взели решение за ваксините, след като не разполагате с данни за изолиран вирус?
С какво „ваксинирате“ народа и защо? Skandalno.net

„БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО НЕ РАЗПОЛАГА С НИКАКВИ НАУЧНИ ДАННИ, СВЪРЗАНИ С КОРОНАВИРУСА В БЪЛГАРИЯ“, ГЛАСИ ОФИЦИАЛНИЯТ ОТГОВОР НА ЗДРАВНОТО МИНИСТЕРСТВО. С КАКВО УБИВАТЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, Г-ДА УПРАВЛЯВАЩИ – С ОТРОВНИ ВАКСИНИ ИЛИ САМО С ЛЪЖИ?! Skandalno.net

ВИЖТЕ ДОКУМЕНТИТЕ:

ЗАПИТВАНЕ ДО МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО:

ОТГОВОР ОТ МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*