Народът срещу Мерките, Фалшивата Пандемия и Диктатурата – Призоваваме ви на БУНТ! 20 МАРТ, 10.30 ЧАСА, ПРЕД МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ! (С ВИДЕО)

В събота – 20-ти март т. г. протестиращите вече 253-ти ден срещу престъпния режим на Бойко Борисов и хунтата ГЕРБ, узурпирала българското управление в т.нар. Триъгълник на властта свикват всички честни българи под знамената на справедливия народен бунт! На 20 март, от 10.30 часа пред МС ще се проведе Митинг-протест срещу фалшивата пандемия и налаганите фашистки мерки!

Нека съпротивата в душата на древния български народ се пробуди, защото се стигна до момента: Те – нас или ние- тях! Протестният митинг ще се проведе пред сградата на Министерски съвет от 10:30 ч., който в 11:30 ч. ще премине в Марш на свободата по бул. “Витоша” до НДК, където от 12:00 ч. ще стартира обявения Световен протест срещу ограниченията на човешките и граждански права и свободи на народите, налагани от Правителствата по повод ФАЛШИВАТА Пандемия от COVID-19. Събитието ще се проведе в един и същи час в столиците и големите градове на повече от 80 страни по целия свят и България ще се включи в него. От САЩ и Канада до Израел, от Аржентина до Австралия, от Финландия до ЮАР, от Германия до Бразилия и от Великобритания до Гърция хората в един глас ще поискат обратно свободата си и ще заявят ясно: „Не на медицинския авторитаризъм, долу неолибералните фашисти!“

Ще се осмелим ли най-накрая ние, българите, да се борим за нашата свобода?! Ще оставим ли шайката мутро-престъпници от ГЕРБ да продължават да се гаврят с нас като народ и да тъпчат човешкото ни и национално достойнство?! Ще позволим ли ние, българите, управляващата ни мракобесна и човеконенавистна мафия да ни пороби окончателно под похлупака на фалшивата авторитарна медицинска криза?! Ще им дадем ли свободата и достойнството си, ще им позволим ли окончателно да ни заробят и обрекат на вечен глад, мизерия и духовна нищета?! Да изметем престъпника Чекмеджан и неговите герберски съдържатели на шкафчета?! Всеки от нас има само един Народ и една Родина. И тия две неща винаги са се бранили с кръв. Днес те са в опасност и ние сме готови! А вие? Ако отговорът ви е „ДА“, елате на площата пред Министерски съвет на 20 март, СЪБОТА от 10.30 часа. РЕВОЛЮЦИЯТА ЗАПОЧВА! Това са датата и часът, когато 80 страни и техните народи ще въстанат срещу своите авторитарни правителства с бойния вик: „Оставка, ние поробените си искаме свободата!“

На протеста срещу тиранията на българската мафия ГЕРБ и нейните фашистки мерки, с които целят служебното си оставане на власт чрез саботиране на изборите, в събота на Ден 255 от анти-правителствените демонстрации ясно и аргументирано против нововъведените ограничения ще се произнесат български и световни светила в епидемиологията, експерти – инфекционисти, вирусолози и други вещи медицински лица.

Нека поне веднъж покажем, че сме Народ, за който Достойнството и Свободата стоят най-високо от всичко!

20 март, 10 часа пред МС! ДА ИЗМЕТЕМ ХУНТАТА И НЕ ТЕ – НАС, А НИЕ – ТЯХ ДА ЗАТВОРИМ!

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ РЕВОЛЮЦИЯТА!

П р о т е с т ъ т!

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*