Разкритие: Ето Колко Струва на Народа Престоя на Мафиота Б. Борисов във Властта! Цената ще ви ШОКИРА! Виж Тук:

Още преди няколко години предупреждавахме, че лицето Б. Борисов ще обяви война на Русия. Не бяхме разочаровани. Направи това във внесения от него доклад за някаква „национална сигурност“, одобрен за… 7 секунди от присъстващите правителствени тъпаци, със съдържанието, че Русия е враг и заплаха за националната сигурност и че, ако има война ще се бием срещу нея.

 

Ние пък отдавна твърдим, че именно Борисов и бандитите около него от групировката ГЕРБ са най-голямата заплаха за националната ни сигурност. И отново не бяхме разочаровани, защото вече нямаме нито сигурност, нито нация.

Достатъчна е само таблицата долу, от която се вижда, че България е на последно място в Европа по заплата именно при „премиерстването“ на Борисов, далеч след най-изостаналите само допреди 10 години други държави в района.

Напълно логично България е и страната, чиито граждани са с най-ниско потребление на стоки и услуги, т.е. по жизнено равнище, в целия ЕС. Това обаче не пречи на бившия пожарникар да си дава сам „отлична оценка за свършеното от него“.

Обявяването на Русия от Борисов за враг с подкрепата на тримата национал-глупаци Каракачанов, Симеонов и Сидеров, може да се дължи и на информацията, че в Русия, Германия, Турция и още няколко държави е започнало разследване на Борисов и България за доставките на оръжие за главорезите от Ал Кайда и Ан Нусра в Сирия и Ирак.

По този начин пожарникарът – „геополитически корифей и международник“, който не може да върже 2 думи на чужд език или 5 думи на български, в които да бъде открит все пак някакъв смисъл, може да завърши като военен престъпник, т.е. най-голяма опасност за националната сигурност, в което вече някой едва ли се съмнява.

Само ще припомним, че според независими експерти, досега пребиваването на Борисов във властта струва на България около 500 милиарда евро. Повтаряме – 500 милиарда. От тази яма, излизане няма. А те си пишат свободни съчинения кой им е врагът.

Заради това „войната не е между лявото и дясното, а между нас и тях“.

Дойде време за барикадите. Наистина вече няма какво да губите. Свободен Народ

Източник: Строго секретно

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*