ГАВРА: СТРОЯТ ДЖАМИЯ ПРЕД НДК! Ислямският храм ще е на мястото на Разрушения Паметник „1300 години България“! Павлова: Не разбирам защо хората истерясват!

„Не разбирам каква е тази истерия около договорената от премиера Борисов втора джамия в София?! Ще дойдат стотици милиони инвестиции по строителството, а районът пред НДК, където ще се издигне, допълнително ще се облагороди“ – така евро-министърката Лиляна Павлова коментира разрастващия се скандал около новия ислямски молитвен храм, който ще се подтрои до НДК – на мястото на разрушения наскоро паметник „1 300 години България“.

„Ние европейци ли сме, или някакви източни полуграмотни варвари?“ – попита риторично Павлова и добави, че строежа на втория ислямски духовен храм в София ще се приеме изключително добре в Европа, ако направим „първата копка“ точно по време на Евро-председателството. Първоначалната идея беше на мястото на бутнатия паметник да се поставят паметни плочи с имената на загиналите български войници до Първата световна война.

От ГЕРБ нееднократно са заявявали, че за тях бъдещето е по-важно от миналото… та затова с оглед на очертаващото се бъдеще на България и ЕС, Бойко и компания загърбиха войнишките плочи и дават приоритет на втората джамия.

„Тук ще има много чужди гости. Ще видите, че стотици чужденци ще се стекат на копката, а после ще разказват в държавите си колко етнически толерантна страна е България“, уверена бе Павлова.

„Отворете си очите, стига късогледство и тъпота. Европа е многообразна и това я прави силна…“ – убедително завърши министърката…

източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*