Доц. Мангъров Изригна срещу Борисов: СВАЛЯЙ КАРАНТИНАТА, Ковид-19 е почти БЕЗВРЕДЕН! Ето ти Доказателствата: (С ВИДЕО)

Пик на епидемията от коронавирус в България няма да има. Камиони с трупове, недостиг на найлонови чували и препълнените морги, които прогнозира българския премиер… такива неща няма да се случат. Това заяви днес доц. д-р Атанас Мангъров в интервю за тв. „Евроком“. (ВИДЕО Интервюто с доц. Мангъров можете да видите под тази статия)

Доц. Мангъров разясни, че той и екипът му са събрали данните на 16 независими медицински лаборатории, а резултатите им са красноречиви: Коронавирусът Ковид-19 е няколко пъти по-слабо смъртоносенот обикновения сезонен грип.

От 2230 изследвани души към вчерашна дата, Мангъров и колегите му са установили, че 110 вече са преболедували вируса и имат изградени антитела. Това са 4,9% от изследваните. Извадката е достатъчно представителна от статистическа гледна точка.

По думите му, от това изследване може да се заключи, че 4,9% от населението на България вече е прекарало вируса. „Тия близо 5 % са 338 000 човека… Хора, които вече са прекарали коронавирусната инфекция. Към вчерашна дата починалите у нас са 43-ма, което прави 1 на 1000 от заразените от Ковид-19. Ако твърденията на СЗО и нашия Щаб, че коронавирусът убива 2 % от заразените, бяха верни, то в България към днешна дата вече трябваше да имаме над 6 хил. починали, коментира доц. Мангъров.

Според епидемиолога е време страната ни да свали карантината и да се отвори, за да се даде възможност на младите и активните да работят.

На фона на днешните разкрития на доц. Мангъров, Skandalno.net припомня разследването на Валя Ахчиева отпреди седмица, в което собственици на частни лаборатории споделиха почудата си от това, че властта и Корона-Щабът са отказали да приемат предоставяните им безвъзмездно резултати от изследвания за коронавирус. Защото тези резултати доказват категорично истината: Че Ковид-19 е вирус, предизвикващ по-ниска смъртност дори от масовия сезонен грип. Разследването на Валя Ахчиева можете да гледате ТУК

Пею Благов, Skandalno.net

Ето и Интервюто с доц. Мангъров! ВИЖ ВИДЕОТО:

https://www.facebook.com/watch/?v=568825207094348

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*