Мира Баджева: Всичко, което досега ни Съобщаваха за Пандемията е ЛЪЖА! Включително и световната статистика!

Защо изобщо не откривам тази новина в българските медиите? А именно: Центърът за контрол на заразните болести на САЩ (CDC) съобщи преди два дни, че прекратява използването на PCR-тестове заради тяхната ненадеждност и невъзможност да разграничат заразените с ковид от тези с грип. И задължи американските лаборатории от 1 септември т. г. да ползват само тестове, които правят разлика между двата вируса.

Причината здравните власти в САЩ официално да отрекат ефективността на PCR-a (нещо, за което се говори от самото начало на „пандемията“) е, че през цялата 2020 г. в Щатите са регистрирани като починали от грип едва 646 души. Докато през 2019-та (според CDC) жертвите на грипа и усложненията му в САЩ са били 62 000.

Тоест нищо, което досега се е твърдяло за заразените от Ковид, не е вярно (вече) – включително и световната статистика за болестта.

Мира Баджева, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

един коментар

  1. До Мира Баджева. Мирче, незабравими са твоите съвети от екрана как се прави минет на мъжа. И това е самата истина, а не световна конспирация. Браво! Явно, умните жени знаят две и двеста.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*